önemli olan vicdanının rahat olması sen kendinen eminsin sonuçta,söylersin inanmazsa kendi bilirkızlar bayadir bu konuyu düşünüyorum ben sekiz dokuz yaslarinda bisiklet kazası.geçirdim ve eve geldiğimde iç camasirimda kan gördüm korkudan anneme soyleyemedım bisiklet kullanmama izin vermezler diye . çocuk aklı ışte sonra aradan bi.kaç zaman gecti bu sefer yine.bisiklet üzerindeyken.araba kazaei.hecirdim burun buruna carpistik bisikletin arka tekerlekleri havaya kalktı ve çok sert düştü bende üstüne tabi .s o zaman da kan geldi acaba kızlık zarim gitmismidir .. (ki ben.gittiğini düşünüyorum) suan ni erkek arkadaşım var ve seneye.evleniyoruz ona bu konuyu evlenmeden önce soylemelimiyim ..soylemesem ilerde sorun olur mu ?
Bisiklet kazasından bozulacağını sanmıyorum. Sevgilinize de böyle söylemeyin inanmaz ve yalan söylediğinizi düşünür. Bir jinekoloğa görünün.kızlar bayadir bu konuyu düşünüyorum ben sekiz dokuz yaslarinda bisiklet kazası.geçirdim ve eve geldiğimde iç camasirimda kan gördüm korkudan anneme soyleyemedım bisiklet kullanmama izin vermezler diye . çocuk aklı ışte sonra aradan bi.kaç zaman gecti bu sefer yine.bisiklet üzerindeyken.araba kazaei.hecirdim burun buruna carpistik bisikletin arka tekerlekleri havaya kalktı ve çok sert düştü bende üstüne tabi .s o zaman da kan geldi acaba kızlık zarim gitmismidir .. (ki ben.gittiğini düşünüyorum) suan ni erkek arkadaşım var ve seneye.evleniyoruz ona bu konuyu evlenmeden önce soylemelimiyim ..soylemesem ilerde sorun olur mu ?
İçine herhangi bir şey girmeden bozulmaz canım. Ben ilk ilişkiye girdiğimde bile bozulmamıştı. Daha sonra başka biriyle birlikte oldum. Kanamam oldu inanamadım. İkinci ilişkimde bozulmuştu. Tabi bu herkeste bu şekilde olmaz ama bisikletten bozulacağını sanmam.sert bir darbe olursa bozulur.diye biliyorum ama .. bilmiyorum o.zaman da coxuk olduğum için anlayamiyodum da .. en iyisi dr.a gitmek .. cvplariniz için çok teşekkür ederim
öncelikle çok geçmiş olsun bende 14 yaşımda anlattığına benzer bir kaza geçirmiştim benden de kan gelmişti bende kızlık gitti diye senelerce kendi kendimi yemiş durmuştum ama evlendim hoş vajinismus hastasıyım ama doktor kontrol ettiğinde kızlığın hala duruyor dedi bende hem sevindim hemde çok şaşırmıştım sana tavsiyem bir doktora görün eğer bir sorunun yoksa erkek arkadaşına anlatman gerekmez