Kız İsteme Söyledikkkkk ...!

coolfire

Rabbim Hamdolsun..!!
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
677
157
123
Kızlarrrr şuan da heyecan telaş panik hepsi birarada karışık duygular içerisindeyim.Çünkü azönce aylardır nası söylicem nası söylicem die panik yapıp utandığımm babama bir sevgilimin olduğunu ve artık ailesi tanışmak istediğinii söyledik(Annem le) :kedi: o çok sakin canım babacığımdan bu konuda çok çekiniyordum hiç böyle bi mevzuda yüzyüze gelmemiştik.. Babacığım ilköncee sustuu vee ölece kaldı.. sonra hayırlısı olsun bugün olmasaydı yarın elbet olacaktı dedi :sinifsinif: bilmiyorumm şimdi nolacakk nası heyecanlarmış yaa bunlar hakkımızda hayırlısı olsun canlarım ..

canımmm hayırlısı olsun hakkında.daha ne heyecanlar yaşayacaksın bundan sonraabayanssulusmile

hayırlısı olsun.
Allah bugünlerini tatlı bi heyecanın yanında mutlulukla yaşatsın. hepde öyle devam etsin inşallah.

ayy kızlar sağolasınızzz umarımm böyle devam ederr :kedi:

siz birbirinizi seviyosunuz sonuçta, ailelerde anlaştıktan sonra böyle hatta dahada mutlu devam eder emin ol.
inşallah ailelerinizde anlaşır kaynaşır.
geriye bize söz, nişan, düğün fotolarına bakmak kalır:)

tmmyy ağzından bal damlıyor valla inan çok iyi geldii sağolasın cnm benm inşş nasip olur da koyarım bakarsınızz..:Saruboceq: amaa şimcikk odamda öle kaldımm hafiften utanıyor muyum nee kaydirigubbakcemile3 içim pırpır napcam yaa şimdi benn ne alemimm ..

hayırlısı olsun inşallah, Allah utandırmasın tamamına erdirsin.

hayırlı olsun canım...Allah tamamına erdirsin...bende yaklaşık 1 ay önce o heycanı yaşadım...şimdide 2hafta sonra istemeye gelecekler....Allah utandırmasın hiçbirimizi...mutluluklar....:1hug:

hayırlısı olsun cnm ay bizim babam söylediğimiz günü hatırladım anneannemle annem babama söylerken istemeye gelicekler diye kaçacak yer arıyordum çok utanmıştım şimdi nişanlıyım ve 2 ay sonra evleniyorum kısmetse senin içinde hayırlısı olsun cnm inşallah herşey problemsiz olur ve nişanlandığın evleneceğin günüde bizimle paylaşırsın opuyorumnanaktan

kızlarr güzel yorumlarınız için çookk teşekkür ederim..bendee çok utanmıştımm amaa şimdi yavaş yavaş üstümden atmaya başladım haziran ayında tanışmaya geliyorlarr.. Umarım herşey sorunsuz geçer..benimde söz,nişan,düğün fotolarımı koymak nasip olurr :enbuyukkk:

inşallah canım darısı tüm sevenlerin başına benimde ben ne zman bu anılarımı paylaşcam yaaa:çok üzgünüm:

ınşallh cnm sanada paylaşmak nasip olur..Allah gönlüne göre versin.. :teselli:

Hadi Bakalım Zoru Atlatmış Sayılırsın cnm kaydirigubbakcemile2

Ben direk kendim söylemiştim çünkü zamanında söz vermiştim.
Her şeyi söylediğim gibi bunu da ben söylerim diye :jeyyar:
Şaşırdı elbette ama bişey demedi 4 aydır tanıyorlar birbrilerini :Saruboce:
Allah bozmasın aralarını :jeyyar:
Seninde hayırlı olsun canım benim tebrikler

hadi hayırlısı
bende bu konuyu babamla konuşurken acayip çekinmiş
tatlı heyecanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…