• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şöyle güzel bi çeyiz listesi olan var mı nokta atışı marka ve ürün?

06ela_tgb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
1
0
86
Ankara
Arkadaşlar merhaba Temmuz’a düğünüm var nişanlım askerde ben de KPSS ye hazırlanıyorum annem de Yok(cennette) ...bana nokta atışı şöyle güzel çeyiz marka önerisi yapar mısnız sırf bu yüzdem girdim foruma valla sabahtan beri şifremi yenilemeye uğraşıyorum:)

Allah mutlu etsin inşallah, ben de 4 günlük sözlüyüm. Benim ceyizimde karacanın yemek takımı,tencere takımı, kahvaltı takımı, çatal kaşık bıçak takımı var kullanmadığım için bişey diyemiyorum

Bunlar daha önce aldığım şeyler, zamanla tamamlayacağız artık eksikleri

Arkadaşlar merhaba Temmuz’a düğünüm var nişanlım askerde ben de KPSS ye hazırlanıyorum annem de Yok(cennette) ...bana nokta atışı şöyle güzel çeyiz marka önerisi yapar mısnız sırf bu yüzdem girdim foruma valla sabahtan beri şifremi yenilemeye uğraşıyorum:)
Canım senin adın neydi isminle bitap edeyim sana ve yazmaya başlayayım

Evlilikle ilgili bolumde ceyizle gelinlikle kinayla her seyle ilgili cok konu var. Hala evime bir sey alinacaginda ordan bakarim. 6 yillik evliyim ama kizlarin tavsiyelerine gore gecen ay utu aldim :)

Hayirli olsun simdiden.

Allah mutlu etsin inşallah, ben de 4 günlük sözlüyüm. Benim ceyizimde karacanın yemek takımı,tencere takımı, kahvaltı takımı, çatal kaşık bıçak takımı var kullanmadığım için bişey diyemiyorum

Ohh çok şükür...
Hayırlı olsun elanur. Inan cok sevindim.

Küçük ev aletlerini homend hotpoint ariston fakir öneririm

Arzumdan uzak dur
Her şeyi kalitesiz

Ütü tefal iyidir

Tefal clipso + düdüklü tencere favorim

Küçük ev aletlerini homend hotpoint ariston fakir öneririm

Arzumdan uzak dur
Her şeyi kalitesiz

Ütü tefal iyidir

Tefal clipso + düdüklü tencere favorim

Turk kahvesi makinasi cok guzel arzumun. Baska hic bir urununu kullanmadim bilemiycem :) ama aklimda bulunsun tost makinasi alacaktim almayayim

Ayyy sen sözlendin mi? İnan ki çok sevindim. Hayatının ana merkezi evlilik senin. Bundan sonra psikolojik olarak daha rahat günler geçireceğini düşünüyorum

Ütüde philipsten şaşma derim.
Tencere takımım emsan :super:
Yemek takımım noble life , deseninde hiç aşınma olmadı.
Aynı şekilde çatal bıçak takımımda noble life ama onu tavsiye etmem. Bazen ufak ufak pas gibi bir leke oluşuyor.

Karacanın ürünleri güzel, birçok tanıdığım kullanıyor.

Süpürge arkadaşım Philips Power Cyclone kullanıyor, çekişi iyi bizzat kullandım :)
Daha kapsamlı birşey istersen İhlasın temizlik robotu ben ondan aldım halı yatak da yıkıyor, süpürmesine kusur asla bulamam. Tüm özellikleriyle kullanırsan harika :super:
Aklıma gelenler bunlar.
Hayırlı olsun ;)

Back