Şimdi yanlış uygulamadan dolay yani saçının sadece ucuna sürdüğün boyadan dolayı sana yeşilimsi görünmesine neden olmuşsunuz. Benim fotoğraftan gördüğüm saçınızda kızıllık oranı çok çok fazla yeşillik görünmüyor. Ama kızıl tonlar olan bir saçın sadece uçlarına küllü sürerseniz o küllü kumral sırıtır. O blogta da göreceğin üzere kız bayaa heryerini bol bol boyamış, azıcık ucuna sürmemiş üstelik onun saçı sizinkinin yanında kısacık kalır maşallah saçlarınıza. Yeşil gibi gelmesi kızılla içiçe yanyana durmasındandır. Bir de canım senin saçın gür ve bol en az iki kutu boya kullanmalısın yani azıcık uçlara şeklinde boya yapılmaz o sadece röflelere mahsus bir durumdur. Hani kuaföre yaptırsan ne olacak yıllardır her türlü kuaföre gittim çok kötüler yaaa, nişantaşından Etiler'e, Şişli'ye hepsi eksik ve saçı öldürüyorlar resmen, tam istediğim rengi tutturamayınca da o bir iki yıkamaya düzelir, yok ışıktan öyle görünüyor falan diye lafı çevirmiyorlar mı daha da sinir oluyorum bun lar hep taktik. Hayır düzgün renk , boya, bakım yapsalar parama acımayacağım da o hizmetin o kötü boyanın bedeli o değil yani...Artık sen bilirsin kolay gelsin...Mahalle arasında bir kuaföre de gidebilirsin sonuçta, hepsi aynı ucuz boyaları kullanıyorlar sadece dekoru ve semti güzelse çok para talep ediyorlar....
Evde yapmanı öneriyorum ama sana çok boya lazım hele ilk boyanın tam kapatması kızılları alması için iki rengi iki çeşit küllüyü karıştır derim. bu arada küllü renklerin özelliği ve güzelliği hafif yeşilimsi durmalarıdır öyle yemyeşil olmuyor tabii komple iki kutu boyayla boya canım yoksa senin kızıllıkları kapatmaz ve küllü kumral ancak birkaç boyamada tam rengini bulur üstüste yapmalısın her ay.