soyadını layığıyla taşıyacağıma namusum üzerine yemin ediyorum....

Tesadufen bende simdi okudum okurken gozlerim doldu dayanamadim agladim.. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Evliliginiz bir omur boyu sevgi ve saygiyla devam etsin. Huzurlu yuvaniz hic bozulmasin saglikli bi omur gecirmeniz dilegimle.. Bende sevdigimin elini asla birakmicam.. Rabbim bizi ayirmasin..

eger karsındakı kısı senı ve sevgını hakedıyorsa allah sızı hıc ayırmasın....ıyı dıleklerın ıcın cok ama cok tesekkur ederım.. 2 aylık evlıyım daha 3 un ıcındeyız.. sevdıgınle ve degerını bılen bırıyle evlenmek kadar guzel bırsey yokmus....

:) 5 ay olmuş evliliğiniz, şimdi okudumda ne güzel yazmışsınız, rabbim sevdiğime kavumayı bana da nasib eder inşallah, benim diğer yarım o...

rabbim nazarlardan saklasın,mutluluğun daim olsun...

rabbim nazarlardan saklasın,mutluluğun daim olsun...

teşekkür ederim allahım herkeze böyle bır evlılık nasp etsın inşallah...evlilik buyuk bır kumar..
hayatının en onemlı kararı...
aılenle 23 24 yas gecrıyorsun allah nasıp ederse esınle 40 50 yıllar yasıyacaksın..
allahım herkezın hakkında hayırlısını nasıp etsın ınsallah...

mutluluğunnn daim olsun..

Son düzenleme:
oncelıkle mutluluklar dılerımm..yazını okunurken benım yasadıklarım gozumun onunden gectı tuylerım dıken dıken oldu valla.bende esımle 5 sene sonra evlendım bızıde ayırmaya kalktılar becermıslerdıde 1 sene ayrı kaldık ama 1 sene sonra tekrardan bulustuk kaderımız bırmıs demekkı ınsanın aradıgı askı bulması cok zorr bencede aradıgınızı buldugunuz zaman ellerını sakın bırakmayın.ben kocamı cok ama cok sevıyoruuuuuummmmmmmmm onsuz bı hayat bıle dusunemıorumm 6senedır esımleyım ama 1gun bıle ona olan heycanım hıc eksılmedı hala telde sesını duyunca bıle heycanlanıorum:)madem konu sevgını haykırmak BURDAN HAYKIRIYORUM OZAMAN KOCAMI COK SEVIYORUMMMM ILK VE SON AŞKIMMMMM.Allahım bızım gıbı tum sevenlerı korusun ve hıc ayırmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…