soyadını layığıyla taşıyacağıma namusum üzerine yemin ediyorum....

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
şu an o kadar duygusalım ki... 3 yıldır bu günü bekliyorduk sevgilim... hayat bize toz pembe olmadı hiç... hep bizi ayırmaya çalıştılar... bir sürü plan yaptılar.. ama biz hiç birine uymadık... sevgımızden vazgeçmedik 1 saniye bile...lisedeyken asla kimseyle evlenemiyeceğime inanıyordum.. o kadar ki erkeklerden korkuyordum.. ama sen çıktın karsıma... hemde öyle bir zamanda çıktın ki... annemin küçükken bana anlattığı masallardaki beyaz atlı prens gibisin... ama o sen olamazsın cunku sen o kadar gerçeksin ki... o masllar beni uyutuyordu ama sende aksine öyle bir hayata döndürüyorsun ki... benden asla vazgeçmedin.. bir gün bile bana ayrılalım demedin... aksine varlığıma minnet ettin hep.. varlığımın seni canlardırdığı söyledin.. ama sen asıl benım ömrüme ömür kattın bunu bilemedin... şimdi son durağa geldik seninle.. yarın evleniyoruz.. bu sefer yüzüğümü sol parmağıma takıcam ömrüm.. senin dediğin gibi bu yüzük anca iki şekilde çıkar bizden ; ya ikimizden birimizin ölmesi yada yüzük parmağımızın kopmasıyla... soyadını layığıyla taşıyacağıma namusum üzerine yemin ederim sevgilim...seni o kadar seviyorum kii.. nazarlardan korusun tanrım bizi....

yarın benim hayatımın miladı... EVLENİYORUM KIZLARR.. allahım herkeze sevdiğiyle evlenmesini nasip etsin kızlar.. öyle bir duygu ki bu.. mutluluktan ağlanılacağına inanmazdım ama şu an ağlıyorum.. ve bu konuyu okuyan herkeze tek tavsiyem sevdiğinizin elini asla bırakmayın ASLA !!!

12314256784950487365237845009876563457869504938764 kez beğenmek isterdim ama sadece bi hakkım var.(yazdığım rakam kaç acaba,okuyabilmeyi çok isterdim.)

Canım yaaaa,ben bile okurken gözlerim doldu senin halini düşünemiyorum şu an.Rabbimden dilerim ki,bi ömür boyu bu duygularla yaşayın.Her gün kat be kat sevin birbirinizi,kat be kat mutlu olun yıllar geçtikçe.

Bizim için de dua et tatlım.Mutluluklar.

saol canım benim.. herkez evlensin demiyorum hiçbir zaman... allahım herkezin karşısına onun için en hayırlısını çıkarsın... ama o kadar guzel bır duygu kı sadece gozyaslarımla anlatabılıyorum şu an... saol yorumun için bebeğim.. inşallah hepimiz çok ama çok mutlu olalım....

Canım Allah uzun yıllar mutlu mesut etsın yuvanızdan aşkı huzuru eksik etmesin :)

evlilik çok güzel bir o kadar da zor ve bazen hiç de pembe olmadığını gördüğün bi dünya :)

inşallah hiçbir zaman pişman olmazsınız ve bugunkı gibi hep el ele olrusunuz

neredeyse 4 yıllık evliyim bir gün dahi keşke acaba demedim çok şükür

eğer kendı kararalrınızı verır kendi kendinize oturup konusuşup ortak kararalr alabilirseniz bu hiç ama hiç zor değil

imkansız değil...mutluluklar dilerim....

ne kadar guzel anlatmıssın sevgını umarım hayatın boyunca boyle olursun...

resımlerını de ısterız amaaa

MUTLULUKLAR..

evet konuşmadan hiç birşey olmuyor bunu öğrendim.. allahım yüzümüzü kara çıkarmasın bir yoola çıktık beraber çok mutluyum yaa anlatamıyorum.. allahım bızede sizede nice 4 yıllar gösterir inşallah.. yuvanda cok mutlu ol inşallah canım.. tesekkur ederım duygularımı paylaştıgın için..

ne kadar guzel anlatmıssın sevgını umarım hayatın boyunca boyle olursun...

resımlerını de ısterız amaaa

MUTLULUKLAR..

yarın nıkahım kıyılsın fotoları atarım ttalım buraya olurmu :) teşekkür ederim duygularımı paylastıgın ıcın..

Amin canım benim

canımmmm RAbbim daim etsin mutlulugunu ayy nazarlardan koru ALLAHIM çok sevindim senin adına... ne diyecegimi bilmiyorum seninle burda tanıştık ama sanki yüzyüze gördügüm arkadaşlarım gibisin okadarr mutlu oldum inan. .. O imzanın size hiç olmadıgı kadar mutluluk getirmesi dilegiyle ( melekleri bile mutlulugunuzla kıskandırın inşallah :) )

duaların yeter meleğim benim.. sen zaten kutlamıştın beni.. canımsın sen... allahım sanada nasip etsin inşallah kuzum... senınde o gunlerın gelsınde gun sayalım ınsallah canım benm..

mutluluk diliyorum şimdiden

sen annemin bana anlattıgı beyaz atlı prensin bu cümle çok hoş olmuş

yeni gelinlerin duaları kabul olurmuş annem hep öle derdi... adını söyle banada ayakkabımın altına yazayım tatlım olurmu??

gerçek ismim züleyha ... anneannemgil zeliha derler ve bagzı yakın akrabalar ama asıl adım züleyha.. yaz adımı ayakkabının altına ama tam silincek yere

gerçek ismim züleyha ... anneannemgil zeliha derler ve bagzı yakın akrabalar ama asıl adım züleyha.. yaz adımı ayakkabının altına ama tam silincek yere

tatlım hangısını yazıcam bılemedım walla.. züleyha yazdım ama ben akıllı nıkahtan sonra ayakkabının altına bakmayı unuttum veee.. ayakkabıda eşımın memleketınde kaldı :) hahaha gıdınce ılk ısım ona bakmak olucak ama

Okurken bir yumruk oturdu kaldı boğazıma gece gece,birkaç damla eşlik etti sonra.Ne kadar şanslıdır eşin ve sen ne kadar şanslısınız.Rabbim o sol eldeki yüzüğü mezara kadar çıkarmamayı nasip etsin,her gününüz bir öncekinden tatlı olsun.Zamanı geldiğinde güzel aşk meyveleriyle taçlansın tertemiz aşkınız.Bir ömür boyu mutluluklar inşallah:)Ayrıca darısı hayırlısıyla başıma:)

tatlım ne kadar güzel yazmışsın valla cok hoşuma gitti... ama bu cümleleri kurabilen bir kalp çok temizdir.. sende hayatında öyle bırını bulacaksın ki benım bu yazdıgım cunlelerın senı anlattıgını söyleyeceksın.. bende hep eşimin bana kalbımın bir hediyesi oldugunu düşündüm.. senın kalbınde cok guzel.. senin hediyende seni biryerlerde beklıyor tatlım :) çok saol duaların için allahım sanada en hayırlısını nasıp etsın ınşallahh.. gece gece benı cok mutlu ettın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…