- 11 Nisan 2008
- 406
- 300
-
- Konu Sahibi Tasprenses
SİZİN İKİ İSMİNİZ VARKEN SOYADINIZIN YANINA EŞİNİZİNKİ EKLENMİŞ GERÇEKTEN UZUN OLMUŞ
BİR VATANDAŞ VARDI KADININ 3 İSMİ VAR KENDİ SOYİSMİ VE EŞİNİN SOYADI EKLENİNCE DESTAN OLUYORDU, O MEMURU ANLIYORUM ÇÜNKÜ O BAYANIN İŞLEMİNİ YAPMAK ZOR GELİYORDU BANA
KESKE SİZDE HİÇ UĞRAŞMASAYMIŞSINIZ
Kızlar zamanım olmuyor giremiyorum kusura bakmayın takip edemedim.. beklemediğim bi olayla karşılaştım o yüzden sordum cevabımıda aldığım için aktif kalmasın konu diye yazmıyorum..Konu sahibi konu açıyor doğru düzgün bişey yazmiyor kk hatunları sağolsun olayın ne olduğunu söylüyor ama gene konu sahibinden tık yok arkadaşım yazmicaksan bişey sölemiceksen neden konu açıyorsun 14 sayfa olmuş senin yazdıkların 3 5 onunda yarısı soru zaten
Yok annemin okuma yazması var. Ben seçim kağıdında gördüm bu olayı. O kadının adının altında babamın soy adı yazıyordu..Belli ki anneniz ve babanız sizden gizlemişler bunu ya da daha fenası şayet annenizin okuma yazması yoksa babanız tarafından kandırılarak boşanma evrakları imzalatılmış.
Anladım, öyleyse gizlemişler sizden. Annenizin seçmen kağıdı nasıl gördünüz mü? İkisiyle aynı anda resmi nikahlı olamayacağına göre muhtemelen anlaşarak boşandılar ve sizi de üzmek istemediler. Gidiş gelişler dikkat çekince de size büyü olduğunu söylediler. Ailenizle en azından annenizle sakince bir konuşma yaparsanız durum daha sağlıklı bir hal alır artık.Yok annemin okuma yazması var. Ben seçim kağıdında gördüm bu olayı. O kadının adının altında babamın soy adı yazıyordu..
Annemin seçim kağıdı daha gelmedi. Onda da muhtemelen kızlık soyadı yazar heralde? Bana söylemediler evet çok önceden dayım söylemişti annenle baban boşanmış diye inanmak istemedim demekki doğruymuş. Annemle konuşmayı düşünmüyorum bu konu hakkında zira o koynundaki erkeği başka bi kadına verdiyse bana söyleyecek söz düşmez..Anladım, öyleyse gizlemişler sizden. Annenizin seçmen kağıdı nasıl gördünüz mü? İkisiyle aynı anda resmi nikahlı olamayacağına göre muhtemelen anlaşarak boşandılar ve sizi de üzmek istemediler. Gidiş gelişler dikkat çekince de size büyü olduğunu söylediler. Ailenizle en azından annenizle sakince bir konuşma yaparsanız durum daha sağlıklı bir hal alır artık.
Sizin için bir yandan üzüldüm ama bazı şeylerin netleşmesine de sevindim açıkçası.Annemin seçim kağıdı daha gelmedi. Onda da muhtemelen kızlık soyadı yazar heralde? Bana söylemediler evet çok önceden dayım söylemişti annenle baban boşanmış diye inanmak istemedim demekki doğruymuş. Annemle konuşmayı düşünmüyorum bu konu hakkında zira o koynundaki erkeği başka bi kadına verdiyse bana söyleyecek söz düşmez..
Annemle konuşmayı düşünmüyorum bu konu hakkında zira o koynundaki erkeği başka bi kadına verdiyse bana söyleyecek söz düşmez..
Annem isteyerek yaptı yanlız. Babamla boşandılar evet ama o hala bizim evimize her gün geliyor hatta kalıyor ve karı koca gibiler. Ben o lafta başka şeyler ifade etmek ıstedim siz daha önceli konuyu bilmediğiniz içinde böyle bir tepki verdiniz. Boşanan hanımların kaçı kocasıyla aynı evde kalıp yatağını paylaşmaya devam ediyor ?_?O ne bicim bir cumle, ayiptir, hele de kendi anneniz hakkinda. Burda pekcok bosanmis hanim var , onlar koyunlarindaki erkegi baskasina mi vermis oluyorlar ?
Babaniz aciz, akilsiz, kadinlarin birbirine alip verdigi bir nesne mi? Kendi akli yok mu? Annenizin onu baskasina vermis olmasindan ziyade , belki kendi bosanip gitmek istedi oalmaz mi?
Annem isteyerek yaptı yanlız. Babamla boşandılar evet ama o hala bizim evimize her gün geliyor hatta kalıyor ve karı koca gibiler. Ben o lafta başka şeyler ifade etmek ıstedim siz daha önceli konuyu bilmediğiniz içinde böyle bir tepki verdiniz. Boşanan hanımların kaçı kocasıyla aynı evde kalıp yatağını paylaşmaya devam ediyor ?_?
Acı gerçekler..
Boşanmış kadınları genelleyen bir cümle olarak düşünme Miss.O ne bicim bir cumle, ayiptir, hele de kendi anneniz hakkinda. Burda pekcok bosanmis hanim var , onlar koyunlarindaki erkegi baskasina mi vermis oluyorlar ?
Babaniz aciz, akilsiz, kadinlarin birbirine alip verdigi bir nesne mi? Kendi akli yok mu? Annenizin onu baskasina vermis olmasindan ziyade , belki kendi bosanip gitmek istedi oalmaz mi?
E niye boşandılar o zaman?Annem isteyerek yaptı yanlız. Babamla boşandılar evet ama o hala bizim evimize her gün geliyor hatta kalıyor ve karı koca gibiler. Ben o lafta başka şeyler ifade etmek ıstedim siz daha önceli konuyu bilmediğiniz içinde böyle bir tepki verdiniz. Boşanan hanımların kaçı kocasıyla aynı evde kalıp yatağını paylaşmaya devam ediyor ?_?
Benimde daha dün haberim oldu ve o konu hakkında kimseye soru sormadım anneme çok sinirliyim çünkü kalbini kırmak istemiyorum. Allah bir çıkar yol gösterir inşallah..E niye boşandılar o zaman?
Sakin ol sakince sor.belki çok geçerli bi sebebi vardır. Ama Boşandıktan sonra evli gibi yaşamak çok garip.Benimde daha dün haberim oldu ve o konu hakkında kimseye soru sormadım anneme çok sinirliyim çünkü kalbini kırmak istemiyorum. Allah bir çıkar yol gösterir inşallah..
Kesinlikle öyle..Sakin ol sakince sor.belki çok geçerli bi sebebi vardır. Ama Boşandıktan sonra evli gibi yaşamak çok garip.
Konuşmayı deneyeceğim çok teşekkür ederim..anneniz ile bosandın mı ne zaman bosandın vb sorular olmaksızın uzun bir konusmaya ihtiyacınız var.
alın karşınıza ve senin soyadın neden babamın soyadından farklı diye sorun, işi büyülerle acıklamasına da asla izin vermeyin.
sevdiginden veya ekonomik gücü olmadından hangi gerekceyle olursa olsun babanızla medeni hali evli olmasa da beraber bir hayat sürüyor,
baska bir kadınla gorusmesinde de -babanız o kadını sevmedigini soylese dahi- sakınca görmüyor.
muhtemelen konunuzda cok daha farklı ayrıntılar var, belki yıllardır sizden saklanan seyler...
belli bir yaşa gelmişsiniz, hala cocuk kandırır gibi büyü dememesi gerekir,
sanırım sizden büyük bir abiniz vardı, ilk konusmanızda o yanınızda olmasın bence.
iki ihtimal var ve o iki durum da anneniz icin hos olmayan ve sizin üzüleceginiz durumlar.Konuşmayı deneyeceğim çok teşekkür ederim..