Soyadını aldıysa onunla mı resmi nikahlı oluyor ?

ben de sizin gibi düşündüm istemedim.eşim şöyle dedi:neden bırakasın ki senin babanın soyadını taşıman çok gurur verici hem iki soy isim bayanlara çok yakışıyor bence dursun dedi.şimdi kaldırmak istiyorum hala aynı şeyleri söyleyip beni etkiliyor çok sıkıldım herkesin gülmesinden

Kızlar zamanım olmuyor giremiyorum kusura bakmayın takip edemedim.. beklemediğim bi olayla karşılaştım o yüzden sordum cevabımıda aldığım için aktif kalmasın konu diye yazmıyorum..

Belli ki anneniz ve babanız sizden gizlemişler bunu ya da daha fenası şayet annenizin okuma yazması yoksa babanız tarafından kandırılarak boşanma evrakları imzalatılmış.
Yok annemin okuma yazması var. Ben seçim kağıdında gördüm bu olayı. O kadının adının altında babamın soy adı yazıyordu..

Yok annemin okuma yazması var. Ben seçim kağıdında gördüm bu olayı. O kadının adının altında babamın soy adı yazıyordu..
Anladım, öyleyse gizlemişler sizden. Annenizin seçmen kağıdı nasıl gördünüz mü? İkisiyle aynı anda resmi nikahlı olamayacağına göre muhtemelen anlaşarak boşandılar ve sizi de üzmek istemediler. Gidiş gelişler dikkat çekince de size büyü olduğunu söylediler. Ailenizle en azından annenizle sakince bir konuşma yaparsanız durum daha sağlıklı bir hal alır artık.

Annemin seçim kağıdı daha gelmedi. Onda da muhtemelen kızlık soyadı yazar heralde? Bana söylemediler evet çok önceden dayım söylemişti annenle baban boşanmış diye inanmak istemedim demekki doğruymuş. Annemle konuşmayı düşünmüyorum bu konu hakkında zira o koynundaki erkeği başka bi kadına verdiyse bana söyleyecek söz düşmez..

Sizin için bir yandan üzüldüm ama bazı şeylerin netleşmesine de sevindim açıkçası.
Diğer konunuza da yorum yapmış yüzleşmeniz gereken şeyler olduğunu söylemiştim. Bu yüzleşme olmadan hiçbir şey yoluna girmeyecekti. Bana kalırsa en hafif biçimde karşılaşmışsınız. Artık daha doğru düşünceler içinde hareket edebileceğinize inanıyorum.
Umarım daha fazla üzülmez hırpalanmazsınız hayatta.
Selamlar, sevgiler.

Annemle konuşmayı düşünmüyorum bu konu hakkında zira o koynundaki erkeği başka bi kadına verdiyse bana söyleyecek söz düşmez..

O ne bicim bir cumle, ayiptir, hele de kendi anneniz hakkinda. Burda pekcok bosanmis hanim var , onlar koyunlarindaki erkegi baskasina mi vermis oluyorlar ?

Babaniz aciz, akilsiz, kadinlarin birbirine alip verdigi bir nesne mi? Kendi akli yok mu? Annenizin onu baskasina vermis olmasindan ziyade , belki kendi bosanip gitmek istedi oalmaz mi?

Annem isteyerek yaptı yanlız. Babamla boşandılar evet ama o hala bizim evimize her gün geliyor hatta kalıyor ve karı koca gibiler. Ben o lafta başka şeyler ifade etmek ıstedim siz daha önceli konuyu bilmediğiniz içinde böyle bir tepki verdiniz. Boşanan hanımların kaçı kocasıyla aynı evde kalıp yatağını paylaşmaya devam ediyor ?_?

Ne?!!

Boşanmış kadınları genelleyen bir cümle olarak düşünme Miss.
Annesi babasıyla ilişkisini sürdürüyor, belli ki bir sebepten ikinci kadın olmayı seçmiş.

E niye boşandılar o zaman?

anneniz ile bosandın mı ne zaman bosandın vb sorular olmaksızın uzun bir konusmaya ihtiyacınız var.
alın karşınıza ve senin soyadın neden babamın soyadından farklı diye sorun, işi büyülerle acıklamasına da asla izin vermeyin.

sevdiginden veya ekonomik gücü olmadından hangi gerekceyle olursa olsun babanızla medeni hali evli olmasa da beraber bir hayat sürüyor,
baska bir kadınla gorusmesinde de -babanız o kadını sevmedigini soylese dahi- sakınca görmüyor.

muhtemelen konunuzda cok daha farklı ayrıntılar var, belki yıllardır sizden saklanan seyler...
belli bir yaşa gelmişsiniz, hala cocuk kandırır gibi büyü dememesi gerekir,
sanırım sizden büyük bir abiniz vardı, ilk konusmanızda o yanınızda olmasın bence.

Konuşmayı deneyeceğim çok teşekkür ederim..

Konuşmayı deneyeceğim çok teşekkür ederim..
iki ihtimal var ve o iki durum da anneniz icin hos olmayan ve sizin üzüleceginiz durumlar.
fakat ne olursa olsun annenizin size olan sevgisinden suphe etmeyin,
babanızla yasadıgı sorunlar onların kendi ikili ilişkilerinin sorunları.

ayrıca babanız da yine iki ihitmalde dahi cocuklarını yalnız bırakmamaya ozen gostermis,
yanlısları ne olursa olsun onun baba sevgisinden de suphe etmeyin bence.

ancak üzülerek soyluyorum ki anneniz, babanız ve daha onceki konunuzda o kotulediginiz kadın hatalar zincirini kabullenmis insanlar,
en büyük hata bence baska bir kadınla birlikte olmaya baslayandadır fakat bunu yasamlarında kanıksamış bir sekilde devam etmek diger iliski kurdugu herkesin de o yanlışın bir parcası oldugu anlamına gelir.
hicbirini normallestirmeden, kendi hayatınıza da anne-babanız ile kurdugunuz ikili iliskiye ve duygularınıza mumkun oldugunca karıstırmadan sınır çekmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…