- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- Konu Sahibi Tasprenses
eski konularına bakarsan hatırlarsın bebişim sen degerçi sen doğurunca bdv de çaptan düştünAyyyy q ürkütüyosun beni bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eski konularına bakarsan hatırlarsın bebişim sen degerçi sen doğurunca bdv de çaptan düştünAyyyy q ürkütüyosun beni bebişim
Hiç sorma sıfırladım kendimieski konularına bakarsan hatırlarsın bebişim sen degerçi sen doğurunca bdv de çaptan düştün
eski konularına bakarsan hatırlarsın bebişim sen degerçi sen doğurunca bdv de çaptan düştün
Cok sukur yasak oldugunu anlayabildiniz en sonundaKitabımıza göre yanlış, hadislere göre yanlış derim de neyse susayım ban yiyicem şimdi yasak.
Ben yasak olduğu zaten biliyorum cınım, neden cevap verdiğimi de yazdım zaten, neyseCok sukur yasak oldugunu anlayabildiniz en sonunda
Canım o kadar karışık ki anlatsam bile kimse anlayamaz beni.. Sadece görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldüğünü hatırlıyorum
teşekkür ederiz beynimle benBebekle ugrasmak kolay degil tabi
Buyu zirvasindaki 2 esli adam ve bu konu arasindaki baglantiyi kuran beyninizi kutluyorum Meseleyi herkes sayenizde anladi.
teşekkür ederiz beynimle ben
Kızlar merhaba.. Birşey soracağım. Bi kadın erkeğin soy adını alınca onunla resmi evli olarak gözüküyor ve kimliğinde, seçim kağıdında falan o adamin soy adı olarak geçiyor isminin altında değil mi ?
Konu sahibi konu açıyor doğru düzgün bişey yazmiyor kk hatunları sağolsun olayın ne olduğunu söylüyor ama gene konu sahibinden tık yok arkadaşım yazmicaksan bişey sölemiceksen neden konu açıyorsun 14 sayfa olmuş senin yazdıkların 3 5 onunda yarısı soru zaten
ilahi cherry güldürdün beni.. doğru söylüyosun aslında iş alanı çok geniş hem de daha çok para varPazarlama isinde harcaniyorsun bence kardes, dedektiflik, arastirma isine gir. Kocasinin ne halt yedigini merak eden pekcok kadina hizmet verirsiniz
Ben de sizin gibiyim ve bu durumu seviyorum. Garip garip bakanlara da isimlerimin ilk harflerini söylüyorum kisaltma olarak sonra da örgüt adi gibi diye dalga geçiyorum.Bende konu sahibinin kandırıldığını düşünüyorum
benim nufusunda ilk kendi soyadım sonra eşiminki yazıyor 2 de ismim var söyle söylr bitmiyor ama ben seviyorum kime söylesem yüzünde gülümseme oluyor çok hoş meksikalı gibiyim