Soyadını aldıysa onunla mı resmi nikahlı oluyor ?

acaba hiçmi evli değillerdi annenle baban yada annen çokmu cahildi affına sıgınarak söylüyorum bu kelimeyi ki baban acaba yıllar önce annene boşanma kağıdını başka bişey gibi imzalatmış olabilir yada annene dini nikah kıyı sizi kandırmış olabilir bence babana güvenme adam yerine koyma burdakilerde yüklenmesin kıza yazık zaten üzgündür ne bilsin

Kızlar merhaba.. Birşey soracağım. Bi kadın erkeğin soy adını alınca onunla resmi evli olarak gözüküyor ve kimliğinde, seçim kağıdında falan o adamin soy adı olarak geçiyor isminin altında değil mi ?

Diğer konunuzu da okudum, babanızın dost hayatı yaşadığından bahsettiğiniz konuyu.
Nüfus dairesine gidin, oradan kendi adınıza vukuatlı nüfus kayıt örneği diyip alın (niye istiyorsun derlerse resmi kuruma verilecek deyin) o belgede aile bireyleriniz anne baba kardeş bilgileriniz onların doğum ölüm evlenme boşanma tarihleri vs. hepsi yazar. Kafanızdaki soruların cevabı orada.
Şüphelendiğiniz şey gerçekse annenizin bilgisi dışında bunun olması mümkün değil. Anneniz zırcahil bir kadın değilse tabii. Belki de bu durumu sizdne saklıyorlar...

Konu sahibi konu açıyor doğru düzgün bişey yazmiyor kk hatunları sağolsun olayın ne olduğunu söylüyor ama gene konu sahibinden tık yok arkadaşım yazmicaksan bişey sölemiceksen neden konu açıyorsun 14 sayfa olmuş senin yazdıkların 3 5 onunda yarısı soru zaten

ya ağzın bal yesin. gerçekten ne güzel söyledin. burda kendi kendimize çal çal oyna konu sahibinden ses yok

arkadaşlar sitede dini konu ve yorum yasaktır. lütfen buna dikkat edelim. bdv kurallarını tekrar koyayım.

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Pazarlama isinde harcaniyorsun bence kardes, dedektiflik, arastirma isine gir. Kocasinin ne halt yedigini merak eden pekcok kadina hizmet verirsiniz:KK19:
:KK70:ilahi cherry güldürdün beni.. doğru söylüyosun aslında iş alanı çok geniş hem de daha çok para var :KK49:
ama ben herkese bedava hizmet verir adamları da pataklarım ,kariyerim başlamadna bitebilir :KK11:

Belli ki anneniz ve babanız sizden gizlemişler bunu ya da daha fenası şayet annenizin okuma yazması yoksa babanız tarafından kandırılarak boşanma evrakları imzalatılmış.

Bende konu sahibinin kandırıldığını düşünüyorum :KK14:
benim nufusunda ilk kendi soyadım sonra eşiminki yazıyor 2 de ismim var söyle söylr bitmiyor ama ben seviyorum :KK53: kime söylesem yüzünde gülümseme oluyor çok hoş :KK68: meksikalı gibiyim :KK70:
Ben de sizin gibiyim ve bu durumu seviyorum. Garip garip bakanlara da isimlerimin ilk harflerini söylüyorum kisaltma olarak sonra da örgüt adi gibi diye dalga geçiyorum.

X