hayırlı olsun canım benım oncelıkle topıgın.
Ceviz : (Tutku): Garip ve zitliklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gosterir. Asil bir ruhu vardir. Spontanedir. Cok hirslidir ve hic esnekligi yoktur. Zor ve alisilmisin disinda bir estir. Cok zor begenir. Sadece takdir eder. Cok kiskanc ve tutkuludur. Uyum gostermek icin fazla fedakarlik etmekten de hoslanmaz. Ilginc stratejiler uretir.
asıl ruhlu hırslı esneklıgı olmayan zor ve zor begenen bırıyımdır.taktırı sayan sa kesınlıkle hakkını verırım.anı ve beklenmedık tepkılerım vardır.kıskanc degılımdır ama tutkuluyumdur.uyumluyumdur ama fedakarlık karsımdakıne gore yaparım.kaprısı hıc sevmem karsımdakı ınsanında kaprısını cekemem.
ay ben neymısım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi::lepi::lepi::lepi:
opuyorum canım benım senıŞenizŞeniz
Kestane : (Durustluk) Alisilmadik bir guzelligi vardir ama insanlari etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neselidir. Dogustan diplomattir. Cok kolay huzursuzluga kapilir ama her turlu iliskisinde hassastir. Bazen olagandisi davranir. Sevgili bulmakta gucluk ceker.
ay bende böyle biriymişim ama doğru
çok hassasımda doğrusu
sevgili bulmakta güçlük çekermiş ama
ilk gördüğüm adamlada evlendimişim:roflol::roflol:
bende salkımsöğütmüşüm
Salkimsogut : (Melankoli) Guzel ve cok melankoliktir.Etkileyicidir. Guzel ve zevkli seylere meraklidir. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir.Kaprisli ama durusttur. Baskalarinin duygularina onem verir.Cabuk etki altinda kalir ama beraber yasanmasi zordur. Talepkardir. Sezgileri de kuvvetlidir. AsIkken aci ceker ama demir atabilecegi birini bulabilir
allah senı ne dıyım sana kıs:roflol::roflol:
marıfen sende degıl enıstemde demekkı sekerım
gucluklerın ustesınden gelebılmıs ve senı almıs bak:lepi:
oh oh masaallah sekerım.
ıdeal bır arkadas ve essın canım ne guzel.
tum guzellıkler senın olsun ınsaallah herzaman
allah senı ne dıyım sana kıs:roflol::roflol:
marıfen sende degıl enıstemde demekkı sekerım
gucluklerın ustesınden gelebılmıs ve senı almıs bak:lepi:
oh oh masaallah sekerım.
ıdeal bır arkadas ve essın canım ne guzel.
tum guzellıkler senın olsun ınsaallah herzaman
ya efsuncum bu ağaçlar sadece kadınlaramı özel benim herif gürgenmiş ama sadece ikisininde yontulmamaış olması örtüşüyo.....