• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sovalyem'in lys sonucu...

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
kızlar 1 senedır ygs dır lys dır basınızı yedım kımı zaman sordum fıkır aldım
ALLAH razı olsun hepınız cok yerdım ettınız
ve netıcede bugece yerlestırme sonucları acıklandı
ve kocaeli üniversitesı hemsırelık yuksekokuluna yerlestım
bunun ıcın hayatımda kardesıme herzaman mınnettar kalıcam o olmasa bu hayal gercege donemezdı
anneme mınnettarım ben calısırken bı yandan ogluma bakıp bı yandan bana destek oldugu ıcın
esıme mınnettarım ev darmadagınık oldugu halde gormezden gelıp bana destek oldugu ıcın
ablama babama manevı desteklerı ıcın sonzuuuuuzzz tesekkur
AMMA benım ıcın esas savas sımdı baslıyor hepınızden dua beklıyorrum hayırlısıyla
bııtırebılmek ve goreve baslamak ıcın
evde bırakacagım kuzucugumu az ozlemek ıcın bır tek ondan yuregım buruk ama sukurler olsun demekten baska laf etmek
ıcımden gelmıyorr...

Ahh ahhh bi zamanlar ne çok istemiştm hemşire olmayı. O beyaz önlüğü hastane koridorlarında savurttura savurttura yürümeyi.. :94:
Ama olmadı işte..En büyük hatayı lise sınavlarına çalışmamakla yaptım, acısını şimdi çekiyorum..:85:
Sizin adınıza çok sevindim.. Ben yaşayamadım inşallah siz yaşarsınız benim hayalimi..:31::31::31::31:

Kocaeli okunabilecek en güzel yerlerden biri. okul çok kaliteli, eğitim aynı şekilde, kampüste güzel hayırlı olsun :34: oğlunuz da sık sık gelebilir yanınıza. tam olarak nerede bilmiyorum ama kocaeli yaşanabilecek bi yer tebrik ederim :16:

Tebrik ederim sovalyemm. Azminin zaferini elde etmişsin. Böyle güzel örneklere şahit olmak çok güzel insana güç veriyor. Hayırlı olsun. :nazar:

hepınıze ayrı ayrı tesekkur kızlar gercekten hayatta ıstedıkleerınızı mevlam sızede nasıp etsın ıstedıkten sonra ALLAH nasıp edıyor cok zor bır yıl gecırdım ama degdı sukurler olsun

tebrik ederim seni :)
umuttepe kampüsünde mi okuyacaksın? öyleyse sana tavsiyem soğuğa ve köpek seslerine hazır ol :27:

tebrik ederim seni :)
umuttepe kampüsünde mi okuyacaksın? öyleyse sana tavsiyem soğuğa ve köpek seslerine hazır ol :27:

evet canım kampus umuttepede ne yapıcam ınan bılmıyorum ALLAHTAN kardesımde orda 4.yılı muhendıslıkte oda ınsallah o bıraz yardımcı olur ama cok yukarda bıraz tedıtgınım acıkcası

Azminize hayran kaldım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Çok hemşirelik isteyen arkadaşım vardı hepsi ilk adımda vazgeçti ugrasmadı bile.
Ailenizle eşinizle çocugunuzla en güzel hayaller sizin olsun.Çok şanslısınız böyle değerlere sahip oldugunuz için.Allah mutlulugunuzu bozmasın:nazar:

gercekten tebrik ederim azminz benide azimlendrdi bende izmitte okudum ama herekede izmiti biliyorm cok güzel bir yer kampüs biraz uzak ve soguk önemli olan orada olabilmk sogugun ne önemi var ebelik hemşirelik okuyan cok arkadas vardı bizim yurtta zor ama bu azminzle eminim basarırsınz seneye sizinle aynı heyacanı yasamk istiyrm tekrar tebrikler

Back