Sosyolojimi? Tarihmi?

kpss de şuanda tarih öğretmenliğinin taban puanı daha yüksek sosyolojiden hem öğretmen hem memur sosyolog alımı var o yüzden sosyoloji

kpss de şuanda tarih öğretmenliğinin taban puanı daha yüksek sosyolojiden hem öğretmen hem memur sosyolog alımı var o yüzden sosyoloji

hiç bu açıdan düşünmemiştim bana daha çok sosyoloji şeçmeli ders olduğu için öğretmenliğin zor olacağını ama tarih hem orta okulda hemde lisede var hemde zorunlu ders şans onda daha fazla açıkçası bende devlette olmassa bile özellerde ve dershanelerde denerim şansımı diye düşünüyorum bu açılardandada bakıldığında yinede sosyolojide kalmalımıyım?

sadece devlet duusunmuyorsan tarıhten bı yere gırme ıhtımalın daha cok olabılır
ama sadece ogretmenlık dusunmuyorsan da sosyoljıyle baska bı memurıyet yapma sansın daha yuksek dıye bılıyorum

yada sonrasında yuksek vs yapıp unıversıtelerde devam etmeyı dusunursen de sosyolojı daha guzel gıbı gelıyo bana
suan cok fazla unıversıte acıldı ve acılmaya devam edıyor hoca ıhtıyacı gunden gune artıyor
bıtırınce unıde kalmayı dusunebılırsın

Kadser , ben oyumu tabiki de tarihten yana kullunıyorum ..
Sosyoloji güzel ama alanı dar bir bölüm ..
Tarih dersi orta okul ve lisede var , devlet okulu olmasa bile dersane ve özel okullarda çalışabiliyorsun ..
Benim kaç tane sosyoloji okuyan arkadaşım var , hepsi bu bölümün çalışma alanının dar olmasından şikayetçi ..
3. yada 4. sınıfta olsan devam et derdim belkti ama 1 yıl silinip atılabilir gibi geliyor , yinede senin kararın ..
Birde tarih dersini çok severim ben , çok eğlenceli gelmiştir hep :)

yani sende sosyoloji diyorsun
aslında her ün. tarih bölümü olduğunu düşünürsek hatta tarih öğrtemenliği bölümü mezunlarınıda düşünürsek sosyoloji daha avantajlı geliyor sanki
ama y,nede ankete devam edelim

slm canım, çok bilgim olan bi konu diil ancak lise tamam da ilköğretime zaten sosyal bilgiler öğretmenleri atanıyor diye biliyorum, özel dersane yazmışsın ama arkadaşlarımdan hiçbiri dersanede dvm etmediler bi şekilde devlete atanmaya baktılar çünkü hem çok çalıştırıp canını çıkarıyorlar hem de çok az para veriyolar, bi de evlisin bence hiç düşünme dersane.

sosyoloji i tarih mi olayında da sosyoloji memurluk olarak falan olabilir gibi geldi.

Rabbim hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin, bi deee istihare yapsana, yardımı olur:))

saol canım yaaa amannn hep zor işler beni bulur

son 3 gün kaldı ve ben hala karar vermedim :97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…