Bir toplumda konuşurken yada bir arkadaşımla konuşurken kesin benim hakkımda ne kadar geri zekalı davranmış tarzında şeyler düşündüğü düşüncesine kapiliyorum sonra kalbim hızlı hızlı çarpmaya basliyo yüzüm nar gibi kızarıyor kekelemeye başlıyorum.netten yaptığım araştırmada sosyofobimin olduğunu anladım hemen bir piskyartirdan yardım almak istedim.doktarda aynı teşhisi koydu ve hafif bir antidepresan olan citolesi verdi ama ben bunu kullanmaktan çekiniyorum.bu sorunu olupta çözüme ulaştıran var mı varsa nasıl ilaç çözüm mü sizce
Geçmiş zamanda aile geçmişimizi bilen bir doktora gittim.Nefes darlığı çektiğimi, astım mı oldum acaba diye şüphelendiğimi söyledim.Kontrollerimi yaptı ve bana panik atak olduğumu söyledi.
Paxera diye bi ilaç verdi.
Paxerayı kullanmadan önce şu düşüncelerim iyice artmıştı.Bunu niye söyledim, acaba böyle mi düşündüler, bunu niye yaptım, ah şu hareketi yapmasaydım aptal gibi göründüm falan.
Daha önce citoles vs kullanmıştım bu durumları hisstemeden iki sene öncesine kadar ama bana göre saçma sapan ilaçlardı.
Her neyse paxera bir ilaç değil hayata bakış açını değiştiren bir amaaaan ilacı.
İlacı içtiğin sürece iyi olduğun ilaçlardan değil, resmen düşünce tarzını, bakış açını değiştiren bi ilaç oldu benim için.
Asla tavsiye olmamakla beraber, kafanıza göre kullanmamanız ve başlamamanız gerektiğini söyleyerek ilacı bi araştırmanızı ve doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.
Ekşiden falanda okuyabilirsiniz yorumları.
Hayat bu düşünceler girdabında geçmez durumu ciddiye alın ardını bırakmayın sakın.
Tedavisi var ve müthiş bir konfor