• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyayı sallayan fotoğraf

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
Sosyal medyayı sallayan fotoğraf
22/03/2016 - ANKARA

56f1ac6b18c77625381b0d81.jpg

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün sosyal medya hesaplarından, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisini ziyaret ettiğine ilişkin notla paylaşılan fotoğraf büyük yankı uyandırdı.
Twitter ve Instagram hesabından paylaşılan fotoğrafların altında “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Cübbeli Ahmet Hocaefendi’yi hanesinde ziyaret ederek sohbet ve muhabbet ettiler. Başbakanımız, ehli sünnet itikadını muhafaza eden biri olması hasebi ile Hocaefendi’nin hanesindeki Saç-ı Şerîf’i ve Sakal-ı Şerîf’i ziyaret etti, ayrıca kütüphanedeki kitaplara göz gezdirdiler” denildi.

56f1aca618c77625381b0d8c

Başbakanlık kaynakları ise Davutoğlu’nun Ünlü’yı ziyaret etmediğini belirterek “Bir süre önce bir ziyaret esnasında kendisiyle aynı ortamda bulunuldu” bilgisini verdi.

56f1ac6b18c77625381b0d7f

mads.gif
sync

1 AY ÖNCE BUNU SERVİS ETMİŞTİ

AYNI sosyal medya hesabından 14 Şubat’ta da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Cübbeli Ahmet Hoca’nın yan yana fotoğrafı, “Hocamız Îslam coğrafyasında yaşananlar ile alakalı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ile istişare etti” notuyla paylaşılmıştı.
http://m.hurriyet.com.tr/sosyal-medyayi-sallayan-fotograf-40073971

Türkiye'nin geleceğinin fotorafı ,araplaşma yavaş ,yavaş geliyor

Din adamlarının ne işi var siyasetteki adamlarla, hele siyaset yapınca illet oluyorum. Siyaset işin içine girince ayrıştırma oluyor işini yap, dini öğret herkes siyasetçi zaten bir de sen olma, gerçi güzel ülkemde Tuğçe Kazaz bile siyasetçi olmuş Cübbeli olsa çok mu :KK14:

Din adamlarının ne işi var siyasetteki adamlarla, hele siyaset yapınca illet oluyorum. Siyaset işin içine girince ayrıştırma oluyor işini yap, dini öğret herkes siyasetçi zaten bir de sen olma, gerçi güzel ülkemde Tuğçe Kazaz bile siyasetçi olmuş Cübbeli olsa çok mu :KK14:

canım benim asıl onların işi siyaset.

yoksa din adamı diye birine ne gerek var.

Sanki cinsel açlığı olanlarda kelleşme daha çabuk gerçekleşiyor gibi :)
şu erkekler yaş ilerledikçe kelleşiyorlar ya,
neden sakalları azalmıyor ya.

konu dışı kurusa bakmayın ama sakal fobim var.

Valla beni foto sallamadı da kactane sakalı serif saçı serif var onu anlamadim ... isteyen alip evinde sergileyebiliyormu... Fotoğrafa gelincede beddua ederken ayakları yerden kesilen feto geldi aklima... bi kac zaman sonra cübbeliyide o sekil görürüz artık

Back