- 29 Kasım 2010
- 1.088
- 680
- Konu Sahibi Nebaktincanim
Eski eşim sosyal medyadan sürekli söz paylaşıyor. Yok karakterli eş şöyledir yok iyi evlilik böyledir.
Kızlarla yazistigini öğrendiğimden beri ben bakmıyorum ama ortak bi tanıdık mutlaka getirip gözüne sokuyor .
Kadın olarak benim paylaşmam gerekiyor aslında.
Ne kadar pis bi insanla evlendiysem tum paylasimlarini evden çıkar çıkmaz herkese açtı. Ortak cevremiz var yani onun arkadaşlarından tanıdıklarım var.
Kendine gelen (sozde) hediyeleri paylaşması (Daha davamız bile gorulmedi) her gün
Abuk subuk facebook taki ask doktorlarinin ergen kız sözlerini paylaşması
Şimdiden böyleyse tazminat tutarını görünce iyice saldıracak gibi geliyor
Neden önüne bakmıyor gitsin hayatını yaşasın millete reklam etmeye ne gerek var. Avukatla gorussem en azindan esle ilgili olanlara bunun bi çözümü var mıdır? hiç sanmıyorum
Çok sinirim bozuldu gece gece.
Kızlarla yazistigini öğrendiğimden beri ben bakmıyorum ama ortak bi tanıdık mutlaka getirip gözüne sokuyor .
Kadın olarak benim paylaşmam gerekiyor aslında.
Ne kadar pis bi insanla evlendiysem tum paylasimlarini evden çıkar çıkmaz herkese açtı. Ortak cevremiz var yani onun arkadaşlarından tanıdıklarım var.
Kendine gelen (sozde) hediyeleri paylaşması (Daha davamız bile gorulmedi) her gün
Abuk subuk facebook taki ask doktorlarinin ergen kız sözlerini paylaşması
Şimdiden böyleyse tazminat tutarını görünce iyice saldıracak gibi geliyor
Neden önüne bakmıyor gitsin hayatını yaşasın millete reklam etmeye ne gerek var. Avukatla gorussem en azindan esle ilgili olanlara bunun bi çözümü var mıdır? hiç sanmıyorum
Çok sinirim bozuldu gece gece.