Sosyal medyada satış

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Kız kardeşimin okulu bitiyor , el becerileri çok yüksek bi kız , kurdele nakısı, kırk yama, ahşap boyama, dikiş nakıs, kokulu taş ürünleridir çok iyi yapıyor.Anneme destek olmak için bu yaptıklarını sosyal medya üzerinden site acıp satmak istiyor.Bana söyledi ama benim bu konuda hiç bir fikrim yok .

Bu konuda ne yapabilir acaba kendisi çok hevesli ve becerikli , bi site açıp yaptıklarını satabilir mi ya da nasıl yapabilir yoksa hiç başlamamalı mı?gerçekten fikirlerinize ihtiyacımız var şimdiiden teşekkürler..

(Bir de kız kardeşim dersleri o kadar iyi olan biri değil o yüzden kendini farklı alanlarda geliştirsin istiyoruz , illa üni okuyacak demiyoruz ama yine de hayata bi yerlerden başlasın çünkü babamız yok )

Kosgebe başvursun. Derslere katılmak şartıyla hibe veriyorlar kadın girişimcilere. Bu arada belediyelerin ücretsiz kurslarına da katılıp en azından bir sertifika alsın. Hatta eğitimci sertifikası bile alabilir.
Sertfifasıda var ama bizim orası küçük bir yer olduğu için iş imkânsız fazla yok.

Ben olsam aynen şöyle yaparım önce kosgebe kursa başlarım oradan yardım alırım minicik bir dükkan açarım bu yardımla . Ardından sosyal medya hesapları açarım ordan bol bol reklam yaparım . Hem dükkandan hem sosyal medyadan sipariş olmaya çalışırım açıkcası

İnstagramdan arkadaş başladı ki hiç bilmez sosyal medya işini. Sadece örgü ördüklerini koydu sayfasına şimdi sipariş yetiştiremiyor. Çok uzun zaman önce de açmadı. Eli yatkınsa çok sipariş alır. İnstagram hesabı açın. Yaptıklarını güzelce çekin etiketler koyun bir sürü yavaş yavaş artar sayfadaki kişi sayısı.

İnstagramdan arkadaş başladı ki hiç bilmez sosyal medya işini. Sadece örgü ördüklerini koydu sayfasına şimdi sipariş yetiştiremiyor. Çok uzun zaman önce de açmadı. Eli yatkınsa çok sipariş alır. İnstagram hesabı açın. Yaptıklarını güzelce çekin etiketler koyun bir sürü yavaş yavaş artar sayfadaki kişi sayısı.
Maşallah , çok güzel

Back
X