Hoslandığım bir erkek var.Kemdisi diş hekimi.Ama aklima birşey takıldı.Instagramda fotoğraflarının altina hep dişhekimiderken diye hashtek yapmış, mesleğini belirten şeyler yazmis.Tuhaf olan şu ki fotoğraf cok alakasiz bile olsa ,dağı tasi bile cekse dis hekimi yazmis.Mezun olana kadar onlukle vs. foto koymus ama baktim mezun olduktan sonra neredeyse 2 foto koymus 2 sene icinde.Oda ailesiyle beraber cekinmis.Bu kisi asosyal ve egoist birisi mi? Yoksa bana mı öyle geliyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sosyal medyada mesleğiyle övünen erkek
- Konu Sahibi YURDUM
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- 6 Mayıs 2020
- 289
- 355
- 18
- 32
- 24 Ocak 2019
- 213
- 192
- 23
- 32
Kullanici adı bunun da dt ile başlıyor. O kadar mi vahim ya hos birine benziyorduBomboş biri bence. Kendini yeterli hisseden insan boyle ota dağa meslegini etiketlemez. Benim de bir tanıdığım var kullanici adi paramedikle başlıyor uzaklaş soğut kendini ve vazgeç.
Yok ya yüz yuze gordugum biri kendi fotograflari yaniFake'de ola bilir...
Gercekten Doktorsa Illa Muayenesi vardir kendi adina.
Eğer Daha reel görüşmediseniz araştirin kanmayin derim.
O Taglarida ilgi cekip takipci kasmak icin yapiyordur
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Vazgec bu sevdadan korkunc bir eksiklik duygusu hissediyorum.Kullanici adı bunun da dt ile başlıyor. O kadar mi vahim ya hos birine benziyordu
- 6 Mayıs 2020
- 289
- 355
- 18
- 32
Anladim hadi işile alakali olsa pozlar, takipci kasmak icin yapiyor . Ama normal poz olmaz Asosyal kategorisine uymuyor Özgüvensiz? Veya Havam olsun kafasindaYok ya yüz yuze gordugum biri kendi fotograflari yani
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.976
- 598
Doktorlarin hepsi kullanici adinin basina dr yazar genelde kiz o kadar okuyorlar cok zor mezun olmaz yeniyse bu iste normal benceKullanici adı bunun da dt ile başlıyor. O kadar mi vahim ya hos birine benziyordu
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Sakin ol şampiyon az önce twitterdan sevgilisi olduğunu öğrendim. Ben yıkığım şu anBence asosyal olan sensin. Geçen gün evime bıraktı demiştin. Bi ışık yaksa koşacak gibisin.
Sevgilisi varmisssÖnyargılı olmayın
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Hadi ya neyse ki hoşlandığınızı belli etmemiştinizSevgilisi varmisss
- 1 Mart 2020
- 736
- 1.209
- 28
- 13 Mayıs 2020
- 11