- 11 Aralık 2018
- 40.378
- 250.830
- 598
biteceksiniz? işte bence bizim ülkenin sorun bu.
biz burada makyaj yapan erkeklerin varlığını sürdürmesi gerektiğini, herkesin kendi seçimlerine saygı duymamız gerektiğini savunurken. siz başka bir düşünceyi savunan insanın bitmesini istiyorsunuz.
çözüm bu değil. ne zaman tüm düşünceler birbirine saygı duyarsa o zaman bence bitecek.
Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.
Hakaret ediyorlar diyen 2 kişiye sorduk, sıfır popüler cevap aldık.Kim ya bu hakaret edenler? Parmak kaldirsinlarben okudum kimseyi bulamadim.
Yav tüm forum ayni fikirde olsa bile kimin elinden ne gelecek? Elde mesalelerle cadi avlar gibi escinsel mi avlanacak? Ne akıllar var
Bende o Mükremin zannettim. O değil miymişher yerde neredeler?
bu konu açılana kadar haberim bile yoktu makyaj yapan erkeklerden. sosyal medya kullanan biriyim üstelik.
birileri mükremin yazmış benim bildiğim tek mükremin bir demet tiyatronun mükremini.
merak edip bakıyorsunuz sonra o tarz videolar karşınıza çıkıyor.
sonra da cık cık lıyorsunuz.
Siz çok tehlikelisiniz.Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.
Yalnız yaptiginiz bu eleştirilerin aynısını siz o ayrıştırdiginiz insanlara yapıyorsunuz evet kimse sizin gibi yaşamak zorunda değil.Buranın bir admini, editörü yok mu ya? Bu ne saçmalıktır? Yaptığım kendimce bir yorum ve sitede grup halinde bir saldırı! Hiç kimse sizin gibi yaşayıp sizin gibi düşünmek, sizin gibi yorumlamak zorunda değil hiçbir şeyi. Konu üzerinden kendi fikrimi söyledim hepsi bu. Bi bitseniz mi artık? Üstünlük kurmaya ve kendi doğrunuzu zorla empoze etmeye çalışmaktan vaz mı geçseniz? Kabak tadı vermeye başladınız. Ne kadar mükemmel varlıklar olduğunuzu ispatını reel hayatlarınızda gösterin burda değil. Aynen tüm yazdıklarımın arkasındayım. (Nokta)
Şu minnacık forumda bile fikirlerinin tepki gördüğünü anladı. Reel hayatında muhtemelen kendi gibi insanların arasında olmadığı sürece kendine saklar fikirlerini. Tek başlarına tehlike arz etmiyorlar da bir araya gelince çok tehlikeliler.Siz çok tehlikelisiniz.
bence bitmesi değil. o düşüncede olan insanlar da var ve hep olacak. yani farklı düşünceleri bitiremezsiniz. işte bunu kabul edersek diyorum çözüm olacak.Makyaj yapan erkeğe, gaylere, translara, sokakta öpüşen çiftlere, mini etek giyen kızlara, inançsızlara, farklı ırktan olanlara vs. nefret kusan insanlar olduğu sürece nasıl herkes birbirine saygı duyacak peki? Bitecekler, bitmeleri gerekiyor. Ya da kendi kabuklarına çekilip toplumdan uzak kalacaklar biz de rahat edeceğiz. Saygı duyulması gereken bir düşünce yapısı değil bu.
Yasaklamaktan değil düşünce yapılarının toplumun genelinde değer görmediğini anlatmaktan bahsediyorum. Hayır bunlara saygı duymayacağız. Duymayacağız ki sırf trans diye bir insanı öldürmeye kalkmayacak, duymayacağız ki sırf mini etekli diye bir kadını taciz edemeyecek. Bu nesilde değil belki ama bir sonraki nesilde bu düşüncelerin toplumda kabul görmediğini öğrenecekler. Ve dediğim gibi ya fikirler değişecek ya kabuklarına çekilecekler.bence bitmesi değil. o düşüncede olan insanlar da var ve hep olacak. yani farklı düşünceleri bitiremezsiniz. işte bunu kabul edersek diyorum çözüm olacak.
sizce herkesin hep doğru yaşadığı veya düşündüğü bir toplum olması mümkün mü? hayır değil. bu yüzyıllardır böyle olmuş. yoksa savaşlar vs olmazdı.
e durum bu haldeyken. tek yapılacak şey farklı düşüncelere saygı duyup yaşamasına izin vermek yanlış olsa bile. eğer bitirmeye çalışırsan işte iki katı güçlenerek geri gelir.
hangi yasak sence yasaklanan şeyin yapılmasını bitirdi? tam tersi selin önüne set çekersen artarak gelir. ama yol verirsin sonunda kökü kuruyabilir.
yani tabi ki bunlar benim düşüncem. yine de farklı düşünenlere birşey diyemem.
kesinlikle bu düşüncelere katılmıyorum. ve zerre kadar da etkili olacağına inanmıyorum.Yasaklamaktan değil düşünce yapılarının toplumun genelinde değer görmediğini anlatmaktan bahsediyorum. Hayır bunlara saygı duymayacağız. Duymayacağız ki sırf trans diye bir insanı öldürmeye kalkmayacak, duymayacağız ki sırf mini etekli diye bir kadını taciz edemeyecek. Bu nesilde değil belki ama bir sonraki nesilde bu düşüncelerin toplumda kabul görmediğini öğrenecekler. Ve dediğim gibi ya fikirler değişecek ya kabuklarına çekilecekler.
Vallahi ben de örtünmek için örtünüp, ayağında stiletto yüzünde bir ton makyaj, dolgu olan bacılarımı görünce tövbe bismillah diyorum ama sizin gibi dramatize etmiyorum olayı
Yanlız kendi oğluşuna birşey demediğim halde babasına benzemesin sadece dedim diye bana çok kötüsün dediSiz çok tehlikelisiniz.
Masaya çık bir de tepin istersen.Buranın bir admini, editörü yok mu ya? Bu ne saçmalıktır? Yaptığım kendimce bir yorum ve sitede grup halinde bir saldırı! Hiç kimse sizin gibi yaşayıp sizin gibi düşünmek, sizin gibi yorumlamak zorunda değil hiçbir şeyi. Konu üzerinden kendi fikrimi söyledim hepsi bu. Bi bitseniz mi artık? Üstünlük kurmaya ve kendi doğrunuzu zorla empoze etmeye çalışmaktan vaz mı geçseniz? Kabak tadı vermeye başladınız. Ne kadar mükemmel varlıklar olduğunuzu ispatını reel hayatlarınızda gösterin burda değil. Aynen tüm yazdıklarımın arkasındayım. (Nokta)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?