• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya yıkıldı" soyuyorsa beni soyuyor"

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
SOSYAL MEDYA YIKILDI! "SOYUYORSA BENİ SOYUYOR SANA NE YA"

Türkiye'de yaşanan rüşvet ve yolsuzluk olayları vatandaşları da etkiledi. Metroda yaşanan ve vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Metroda Başbakan Erdoğan'ın 'Sağlam İrade' afişinin üzerine sticker yapıştıran Öğrenci Kolektifleri üyelerinin eylemine karşı çıkan bir vatandaşla tartışıyor. Öğrenciler yolsuzluk iddialarını dile getirirken, vatandaş öğrencileri "Soyuyorsa beni soyuyor. Sana ne ya.." diye yanıt veriyor. Bu görüntüler, sosyal medyada paylaşılmasından sonra adeta tık rekoru kırdı ve arkadaş gruplarının en çok rağbet gören videoları arasına girdi..
Hürriyet web

SOSYAL MEDYA YIKILDI! "SOYUYORSA BENİ SOYUYOR SANA NE YA"

Türkiye'de yaşanan rüşvet ve yolsuzluk olayları vatandaşları da etkiledi. Metroda yaşanan ve vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Metroda Başbakan Erdoğan'ın 'Sağlam İrade' afişinin üzerine sticker yapıştıran Öğrenci Kolektifleri üyelerinin eylemine karşı çıkan bir vatandaşla tartışıyor. Öğrenciler yolsuzluk iddialarını dile getirirken, vatandaş öğrencileri "Soyuyorsa beni soyuyor. Sana ne ya.." diye yanıt veriyor. Bu görüntüler, sosyal medyada paylaşılmasından sonra adeta tık rekoru kırdı ve arkadaş gruplarının en çok rağbet gören videoları arasına girdi..
Hürriyet web

Videoyu yüklemeyi becerememişim telefondan.
Yine yeni yeniden memleketimden " yok artık " dedirten manzaralar.:27:
Tamam amca seni soysunda, benide soyuyor, benim iznim yok onu ne yapcaz:51:

millet şaşırmış artık
bu kadar da fan olunmaz be
sanki parti değil kpop grubu :27:

soysun soysun daha beter etsin müstahak size:ssz:
sizi soysun hakkediyorsunuzda hakketmeyenleride soyuyor onu ne yapacağız?

Adamın derdi basit aslında :ssz:

''Buraya yapıştırma şuraya yapıştır'' diyor... ''yüzüne yapıştırma'' diyor...

Çünkü yüzüne yapıştırırsan yüzü kapanır ''yüzsüz'' olur maazallah :53:

Bu nasil duz mantik yahu...
Senin icin gecerli olanin benim icin de gecerli oldugunu goremiyor musun?
Tarih bunlarla dolu...
Haklari savunan, hukumetin yanlislarina son vermek isteyen, ugrasan bir kesim ve kendi haklarini korumak isteyen bu insanlar dusman olan bir kesim...
Cikarmadigi, cikaramadigi sesi cikaran kendini riske edene dusmanlik...
Bir roportaj vardi hala sinirlenirim, darbe zamanindan bahsediliyor, insanlar apar topar gozaltina alindi, iskenceye maruz kaldi ne dusunuyorsunuz diye...
Adam der ki, ee beni, oglumu neden evden toplamadilar, vardir bir bildikleri ve bunu boburlenerek soyluyor...
E sen kapadin kapini, sustun, sindin, hakkini yediler, sattilar, yaktilar, emegini vermediler citin cikmadi, bari yapana cesareti olana destek ol...
Destek olmasan da kostek olma sus bari...

işte buyurun, deve & diken mantığı hala geçerliliğini sürdürüyor ..

Deve-Diken olayı gerçekten de aynen bu durum için geçerli..

Haktır bu millete diyorum, arada biz kaynıyoruz.. Olan bize oluyor..

Anam,bacım sana feda olsun demişlerdi geçen sene.. Şimdi de soyuyorsa beni soyuyor denmiş..
Şaşırtmıyor o kitle beni..

İşte bunlar hep benim milletiiiiiim diye bağıran kişinin milleti.......oğluna en fazla belediyede asgari ücrete iş vermişlerdir.........Allah düşürmesin:53::53::53:

ay her şey bunlara haksızlık. delireceğim...

bi laf vardı neydi o bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler. mantığı uymasa da kelime olarak cuk uydu. çalıp çırptıkları ortaya çıktıkça yok olan türk halkına oluyor, dolar yükseliyor. e bırakalım yiyin o zaman. doymazlar... :56:

bir de kolektifler hadi cesur çok iyi biliyoruz da, bu aziz nesin halkı bu cesareti "bizzz iyi bilirizzz" ciden mi alıyor nerden alıyor çok merak ediyorum. iyi gazlıyorlar birbirlerini. :37:

Ya neden insanlar sorgulamaktan bu kadar uzak?
Neden eksilerini artılarını düşünmüyorlar hiç bir şeyin. Yani buna sebep ne olabilir aklım almıyor.
Ben şucu ya da bucu değilim. Hiçbir şeyci değilim. Sadece insanca yaşamaktan yanayım. Zaten inanmıyorum da hayalimdekine biraz bile yaklaşabilecek bir düzen içinde yaşayabileceğimize. Ama şu ''soyuyorsa beni soyuyor'' zihniyetine sahip insanlarla aynı ülkede yaşamaktan şahsım adına rahatsızlık duyuyorum.

Back