Sosyal Medya vs İlişkiler

Zeynep397

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2024
242
161
Arkadaşlar merhaba. Doğru yeri bulamayınca buraya yazmak istedim.

Sosyal medya tanışıklıkları kimileri için çok güzel, bazıları karşı çıkıyor, ben kaosa gelmedim :)

İlişkim bitti, yaklaşık 1 sene olacak, 30 yaşımdayım ve önüme bakmak istiyorum. Çünkü uzadıkça uzar içimde biliyorum.

Ikı kursa kaydoldum, arkadaşlarımla çıkar gezerim fırsat buldukça, haftanın 6 günü küçük bir birimde öğretmenlik yapıyorum.
Ara ara sosyal medya üzerinden ekleyenler olsa da saçmasapan tipler çıkıyor.

Ben birisini eklesem ne derim diye düşünüyorum.

Var mı bu yönde akıl verecek birisi :) Cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Tabiki çevre daha önemli, ögretmensiniz ortamınız nasıl bilmiyorum fakat az biraz hayal edebiliyorum. En sagliklisi yüz yuze tanımak tabiki ama artık gelişen teknoloji ile sosyal medya üzerinden yapılan evlilikler gayet revaçta bende şahsen bu şekilde evlilik bağı kurmuş biriyim. Tabiki guven önemli bir faktör fakat guven kadar cesarette önemli. Yaşınız artık ilerlemekte daha seçici davraniyorsunuzdur eminim bu sebepten sosyal medya da artık kullanım alaniniza girmeli diye dusunuyorum

Bazen sosyal medyada da güzel, iyi insanlarla karşılaşmak mümkün fakat sosyal medya yerine bunun için daha çok fayda sağlayan uygulamalarda takılabilirsiniz. Mesela kitap okuyorsanız 1000kitap adlı uygulamada kitap okuyan insanlar ile konuşabilirsiniz. Kurslara da gidiyorsunuz evet ama kursta normal bir arkadaş bile edinseniz o belki sizi biri ile tanıştırabilir illa kurslara sevgili bulayım kafası ile de gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…