• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya şifre hatası

esrky92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
201
93
13
33
İnstagrm hesabıma giriş yapamıyorum. Telefonuma kod geliyor giriyorum fakat iki faktörlü doğrulama kodu yapmışım onunda kodlarını ekran görüntüsü almam lazımmış zamanında ama ben bilmediğim için almadım almadığım içinde o kodu girmeden kabul etmiyor . Sorunun çözümü nasıl olur başka yöntem var mı

yedek kodların ekran görüntüsünü almamış olmanızla alakası yok.
kullanıcı adını doğru girdiğinize emin misiniz?
kod sizin numaranıza geliyor, emin misiniz? kod geliyor mu?

şifremi unuttum'a tıklayarak eposta adresinize gelen şifre sıfırlama bağlantısına tıklayıp şifrenizi yenileyin bence.

yedek kodları ekran görüntüsü alma seçeneğinin amacı telefon numaranıza kod gelmediği veya bir şekilde siz o koda ulaşamadığınız zaman kullanmanız içindir ve her kodun tek kullanım hakkı vardır.

yedek kodların ekran görüntüsünü almamış olmanızla alakası yok.
kullanıcı adını doğru girdiğinize emin misiniz?
kod sizin numaranıza geliyor, emin misiniz? kod geliyor mu?

şifremi unuttum'a tıklayarak eposta adresinize gelen şifre sıfırlama bağlantısına tıklayıp şifrenizi yenileyin bence.
Evet hepsini yapıyorum son aşamada illa ki o kodu istiyor 3 saattir uğraşıyorum. Hem e posta ya hem tel no ya şifre bağlantı göndererek ama sonuç olumsuz oluyor iki faktörlü kodu istiyor

Evet hepsini yapıyorum son aşamada illa ki o kodu istiyor 3 saattir uğraşıyorum. Hem e posta ya hem tel no ya şifre bağlantı göndererek ama sonuç olumsuz oluyor iki faktörlü kodu istiyor
farklı bir telefondan veya bilgisayar üzerinden giriş yapmayı deneyin.
bir bug'a takılmış gibi görünüyor.
farklı telefon veya pc'den de aynı sorunu yaşarsanız hesabınıza 24-48 saat sonra giriş yapmayı tekrar deneyin.

farklı bir telefondan veya bilgisayar üzerinden giriş yapmayı deneyin.
bir bug'a takılmış gibi görünüyor.
farklı telefon veya pc'den de aynı sorunu yaşarsanız hesabınıza 24-48 saat sonra giriş yapmayı tekrar deneyin.
Denedim of olmadı gerçekten sinirim bozuldu

Telefonunuzu mu değiştirdiniz? güvenilir cihazlar diye bir yer var. Kod olmadan da girilebiliyor. Yeni bir telefonla giriş yapmayı deniyorsanız belki o yüzden olmamıştır.

Br yerde eşim intiharın eşiğinde diyerek feryat eden bir üye bir yerde ise intagram hesabına giriş yapamayan başka bir üye..
Bir yanımız yaprak döküyor bir yanımız bahar bahçe...

Telefonunuzu mu değiştirdiniz? güvenilir cihazlar diye bir yer var. Kod olmadan da girilebiliyor. Yeni bir telefonla giriş yapmayı deniyorsanız belki o yüzden olmamıştır.
Hayır değiştirmedim acaba instagram uygulamasından mı kaynaklı ya yarına kadar beklesem mi çünkü artık kodda göndermiyor

Güncelleme vardır hangi telefonu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bi play store ya da app store uygulamasına bakın. Güncelleme varsa güncelleyip yarın denersiniz

İnstagrm hesabıma giriş yapamıyorum. Telefonuma kod geliyor giriyorum fakat iki faktörlü doğrulama kodu yapmışım onunda kodlarını ekran görüntüsü almam lazımmış zamanında ama ben bilmediğim için almadım almadığım içinde o kodu girmeden kabul etmiyor . Sorunun çözümü nasıl olur başka yöntem var mı
Benim bu saçmalıklar ile 4 hesabım kapandı bıktım açmaktan

Benim bu saçmalıklar ile 4 hesabım kapandı bıktım açmaktan
Bende artık sistemsel kendi hataları olduğunu düşünüyorum. İlk instagram kullanıcılarından biriyim başıma kaç senedir ilk kez geldi ama gerçekten sinir bozucu oldu e postam var numaram var ikisindende sonuç alamadım

Bende artık sistemsel kendi hataları olduğunu düşünüyorum. İlk instagram kullanıcılarından biriyim başıma kaç senedir ilk kez geldi ama gerçekten sinir bozucu oldu e postam var numaram var ikisindende sonuç alamadım
Ben de alamadım canım bence de öyle olan hesaplarımıza oluyor

Back
X