- 4 Şubat 2017
- 280
- 297
- 23
- Konu Sahibi filtercoffee
-
bende pek sevmem sosyal medyaya fotoğraf koymayı huzursuz oluyorum. cokta aktif kullanmam zaten
ama foto cekinmeyi cok severim o ayrı, nişanlım hadi dediğinde dk da kırk farklı poz verebiliyorum
evet telefonumda ve pc de saklıyorum. cok hoşuma gidenleri çıkarttırıyorum odama asıyorumO fotolari kendi arşivinizde sakliyorsunuz yani di mi
evet telefonumda ve pc de saklıyorum. cok hoşuma gidenleri çıkarttırıyorum odama asıyorum
nişanım oldugu zaman bile bi kaç gün sonra aklımıza geldi aa dedik hadi bi foto atalım da adet yerini bulsun
Selam kizlar Benim aklıma takılan bir mesele var SOSYAL MEDYA. Olsa dert olmasa dert...Malum artık herkes fotoğraf paylaşmak için gezip tozuyor, yiyip içiyor gibi. Sürekli bir fotoğraf akışı ve paylaşım var. Ben fotoğraf paylastigimda inanılmaz huzursuz oluyorum sanki herkes fotoğrafa bakıp kusur bulacakmis, laf edecekmiş gibi(ki foto açıp dedikodu yapan bir ton insan var) ya da görgüsüz gibi mı oluyoruz acaba diyorum. Bı taraftan da beni tanımayan insanlar neden benim özel hayatıma dair bilgi sahibi olsun ki diye düşünüyorum...bir de nazar korkusu var. Fotoğraf paylasinca böyle hissediyorum ama ne yazık ki çoğu kişide olan "foto paylaşma zorunluluğu" hastalığı da azıcık oluşmuş gibi. Sizler ne sıklıkla foto paylasiyorsunuz? Fotolar ne ile ilgili oluyor( aile,ev, dekorasyon,mutfak,çocuk,iş hayatı vs...)? Sosyal medyada fotolar herkese açık mı paylasiyorsunuz? Yoksa benim gibi icten içe temkinli mısınız?
sosyal medya hesaplarımda sadece arkadaşlarım ve ailem ekli, dolayısıyla canım ne isterse onu paylaşıyorum, sıfır ego, ne düşünürler derdi yok, şu sıralar kilo aldığım için kilo karikatürleri paylaşıyorum mesela, geyik yapıp gülüyoruz
Bende çok seviyorum paylaşım yapmayı. Ama sizin gibi endişelerim oluyor benimde, aslında kullanmamak en güzeli. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok
Kendi fotomu paylaşmam paylaştırmam . Başkalarının fotosu ile izin almadan hesap açıyorlar niye paylaşayım
Ben cok severım g enelde oglumu paylaşıyorum bıde yemekleeımı bazen paylaşırken acaba fazla oluyor dıye dusunuyorum bazen altına yazacak bısey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?