• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal Medya Koordinatörlüğü

DegisimAkademi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
2
0
16
İstanbul
İş tanımı

Kişisel Gelişim Firmamızın Facebook fan sayfasını aktif bir şekilde yönetimi. Kişisel gelişim konularının paylaşımı ile facebook fan sayfasmızın yönetimini yapmak.

Özellikler
Facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım alanlarında tecrübe sahibi (Facebook Sayfa Referansının Olması Tercih Sebebidir)
Kişisel gelişim ile ilgili (NLP, Kuantum Düşünce, EFT gibi konularda kısmen bilgi sahibi)
Sosyal medya takibi, paylaşımı, iletişimi seven
Günün farklı saatlarinde paylaşım için vakit ayırabilen.

Not: Yukarıda tanımlanmış iş için, çalışan, kendi çalışma alanını kullanacaktır (evden)

İlgililerin, daha fazla bilgi için (website kuralları gereği) özelden mesaj atması gerekmektedir.

Son düzenleme:
Merhaba,

Adım Deniz, ilanınız için başvuru halen devam ediyorsa çalışmak isterim. İletişim - algılama psikoloji ve kişisel gelişim en büyük ilgi alanımdır ve yalnızca da bu alanda ilerlemek ve tüm bunları da mesleğim haline getirmek için de eğitimlerime devam etmekteyim. Bu konularla ilgili facebookta 2 sayfam var ve ayrıca blog sitem de mevcut. Tüm bu sayfalardaki paylaşımları ise araştırmalarda dahil tek başıma yürütmekteyim.

Facebook sayfalarım: HERŞEY VERDİĞİN ANLAMDAN İBARET | Facebook
KENDİNİ VE HAYATI SEV O DA SENİ SEVSİN | Facebook
Hz. Mevlana | Facebook

Blog sayfam: HER TELDEN

Forumda vermiş olduğunuz mail adresinize ayrıntılı olarak mesaj gönderdim. Bilginize

(100 mesajım olmadığı için özelden mesaj gönderemiyorum)

Back