- 14 Nisan 2018
- 305
- 496
- Konu Sahibi baby_bebek
inst, face gibi siteler sayesinde insanların güzellik anlayışı değişti ve tamamen doğallıktan uzak oldu. lens takanlar,takma saç takanlar,göğüs büyütenler,popo büyütenler,kaburgasını aldırıp belini inceltenler,yanak inceltenler,çene şekillendirenler,burun şekillendirenler ve niceleri sayesinde..artık doğallık denen durum ortadan kalktı. bu durum kadınlarda (estetik yaptırmayan veya yaptıramayan) yoğun veya yoğun olmamak kaydıyla özgüven sorununa itti. Cerrahiye girenleri mutsuzluğa,kendiyle barışmamaya..erkeklerde ise ilgi kendi eşlerinden ziyade bu allanıp pullanıp show dünyasına sunulan artık eski fotoğraflarıyla alakası olmayan cerrahi işlemler neticesi kadınlara. bu sosyal medyanın daha büyük açmış olduğu sorunlar var aslında (işçi hanım ablalar ve neticesi bozulan yuvalar, ahlak algısının erezyona uğratılması,çok eşliliğin sevdirilmesi, ana bacıya küfürün normalleşmesi v.b) ama nedense gece gece buna değinesim geldi (daha doğrusu forumda kendimi güzel bulmuyorum,depresyondayım başlıklarını gördüğümden ötürü) kadınlar yaratıcının vermiş olduğu güzelliği sevmeli. kendilerini sevmeli (hadi bir estetik neysee.. Tanrım beni baştan yaratçılara lafım)erkekleri burada direk suçlayamayacağım çünkü bunu yapan kadınlar. bu kadar kendisini değiştirebilen insanların aslında kendilerini hiç bir zaman sevmeyeceğini düşünüyorum. sizin görüşünüz ne arakadaşlar. ben mi çok eski kafalıyım
Son düzenleme: