• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medya hakkında

dertlerderya461

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
167
62
48
Herkese merhaba,
İnternette araştırdım ancak bir türlü cevabını bulamadım, bilen biri vardır diye buraya yazmak istedim, benim facebooktan mesaj geldiğinde e postama buna dair bildirim geliyor 3 yeni mesaj sizi bekliyor gibisinden, bu bildirim ben facebooka girip bakmadıkça gelir mi yoksa her yeni bir mesaj atıldığında mı bu bildirim tekrar tekrar e postama gelir??? Konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

Gelir her mesaj geldiğinde ister sen facebook a gir ister girme maili gelir. Ayarı olması lazım ama bunu engellemenin.

Yanıtınız için teşekkürler, ama tekrar tekrar 3 yeni mesaj sizi bekliyor şeklinde geliyor yani 3 kişi mesaj atmış, bu bildirim hiçbir şekilde yeni mesaj atılmadan gelmez mi???

bence gelmez. mantıksız olur yani. bana hiç öyle olmadı. uzun zamandır facebook kapalı gerçi ama.

O mesajlar spam mesajları sende ekli olmayan insanlar atıyor bunları görmek istiyorsan Facebook'una Google dan giriş yap ordan spam mesajlarına gir orda göreceksin

Gelir her mesaj geldiğinde ister sen facebook a gir ister girme maili gelir. Ayarı olması lazım ama bunu engellemenin.
Teşekkurler, ama sürekli 3 yeni mesaj sizi bekliyor şeklinde geliyor yani 3 kişi mesaj atmış, bu bildirim ben mesajımı kontrol etmedigim icin mi surekli e postama geliyor yoksa 3 kişiden biri her yeni mesaj attiginda mi geliyor???

Teşekkurler, ama sürekli 3 yeni mesaj sizi bekliyor şeklinde geliyor yani 3 kişi mesaj atmış, bu bildirim ben mesajımı kontrol etmedigim icin mi surekli e postama geliyor yoksa 3 kişiden biri her yeni mesaj attiginda mi geliyor???
Sen mesajını kontrol etmediğin için mesaj geliyor şu anda anladım. Kontrol edip silince o bildiri gidecektir.

Back