• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal Medya Gündemi: Bu Logo Çok Tanıdık

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$53b284a4d95352837ec50d26.jpg

AKP, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimleri için adayını açıkladı. AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, adaylarının AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Erdoğan'ın seçim kampanyasında kullanacağı logo ise tartışma yarattı.

Logonun ABD Başkanı Obama'nın seçim kampanyalarında kullandığı logoya büyük oranda benzerliği dikkat çekti.
http://onedio.com/haber/sosyal-medya-gundemi-bu-logo-cok-tanidik-328199

Sıkı durun şimdiden ben diyeyim demeden diğerleri.

Bence alakası yok.Benzemiyor bile.Şaşırmışsınız siz.
:1:

ben hiç beğenmediydim zaten logoyu, :19::19: 90'larda kurulmuş otobüs, yada turizm şirketi logosu gibi:27:

ben hiç beğenmediydim zaten logoyu, :19::19: 90'larda kurulmuş otobüs, yada turizm şirketi logosu gibi:27:

Al benden de o kadar neyi simgeliyor ifade ediyor anlayan beri gelsin zaten logo büyük oranda Obama dan esinlenerek yapılmışta hadi özgün olarak yapıldı diyelim hiç mi üzerinde düşünülmedi. Ayrıca logoya ne gerek var onu da anlamadım Erdoğan kendini hala Akp seçim yarışında sanıyor galiba parti logosu gibi olmuş ama Cumhurbaşkanının her şeyden bağımsız olması gerektiğini unutmuş galiba şahsi logo desem adını çağrıştıracak bir şey göremedim. Adam şatafatta reklamda kendini aştı mübarek Ramazan günü gereksiz gösterişler. :27:

Kaska da benziyor.:44: Tünelin ucundaki ışık...Daha açık,daha göze hitap eden bir şey yapabilirlerdi bunu anlatmak için.Çizime pek kafam sarmaz ama çok daha güzel şekiller olabilirdi.

Amaaan yine aynı kargaşalar başlayacak , karşılıklı atışmalar, olaylar... Bıktım artık yaaa, gerçekten... Hayır korkuyorum da karşılıklı nefret duygusu artacak diye.... :ssz:

Son düzenleme:
Logoyuda bulduguna göre artık rüşvetlerle kurdugu aile şirketini resmileştirebilir:)

Back