Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 292.911 602.604 43 24 Şubat 2016 Konu Sahibi Nevreste #1 Son günlerde göz yanılsamaları sosyal medyada adeta olay yaratıyor. Ancak bu daha önce gördüklerinizden bir hayli farklı. İnsanı tamamıyla yanıltıyor. Yatakta bir köpek var. Peki nerede? Battaniyenin üzerinde?Yoksa yastıklarının arasında mı? Belki de bambaşka bir yerde... Kaynak:Hürriyet
Son günlerde göz yanılsamaları sosyal medyada adeta olay yaratıyor. Ancak bu daha önce gördüklerinizden bir hayli farklı. İnsanı tamamıyla yanıltıyor. Yatakta bir köpek var. Peki nerede? Battaniyenin üzerinde?Yoksa yastıklarının arasında mı? Belki de bambaşka bir yerde... Kaynak:Hürriyet
Vivid Para-Para-Paradise 🌼 Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 19.706 7.488 24 Şubat 2016 Konu Sahibi Nevreste #2 Önce battaniyenin tüylerinden mi oluşmuş acaba dedim sonra o beyaz ağzı gördüm :) Büyütecek bir şey yok bu kadar bence Sosyal medya boş kalmış sanırım bu ara.
Önce battaniyenin tüylerinden mi oluşmuş acaba dedim sonra o beyaz ağzı gördüm :) Büyütecek bir şey yok bu kadar bence Sosyal medya boş kalmış sanırım bu ara.