• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal hizmetlerrrr yardım

alirem

elifim..
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
463
7
46
Kayseri
ilk senem bu sene sorum şu hangi derasler zor hangisine daha çok çalışmalıyım hatta notlarınız varsa yazın kısaca yardımcı olunn :52:

sosyolojiye girişte çok zorlanmıştım , psikolojiye giriş dersininde 3üncü ünitesi berabttı.. temel bilgi teknolojilerinide hiç sevmemiştim.. ama şuda var bahar dersleri çok çok kolay..

benimde 1. senem murat yayınlarının yardımcı kitabını aldım inşallah rahatça güzel notlar alırız =))

1.dönem dersleri genel olarak 2.dönemden çok daha ağır...en dikkat etmeniz gerekenler sosyal politika,psikoloji v.b.dersler ...bilgisayar deyip geçmeyin önemseyin....sosyal hizmetlere giriş dersi de önemli ;ters köşe ezber sorusu da soruyorlar;"çocuk istismarı ile ilgili düzenleme anayasamınızın kaçıncı maddesindedir" gibi sorular da gelebiliyor ,soruyu çok net hatırlayamayabilirim bu arada mazur görün :) beni.kısacası dersler birikiminize,öğretim durumunuza ,ilgi alanınıza göre değişir şu zordu bu kolaydı demek....şunu demeliyim ki lise mezunu arkadaşlara derslerin neredeyse %80 i zor gelecektir.ciddiye alın dersleri arkadaşlar.... adamlar dipte köşede kalmış yerlerden soru yapıyor kimi zaman .... başarılar herkese.....

Back