• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hizmetlerden 65 puanla atanıyorlar inanasım gelmiyor? Doğru mu :(

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Kızlar ikinci ünv. okuma hakkı verildi Atatürk ünv. AÖF ve istanbul ünv aöf,anadolu ünv. aöf den.. Ben bu yıl kayıt olmayı düşünüyorum sosyal hizmetler bölümüne. baktım 60 puanla atanan olmuş gerçek mi??? inanasım gelmedi.. ben başlasam 4 seneye kadar puanlar yükselrmi acaba??? 2012 kpss ye hazrlanıyorum ama ya olmazsa:31: o zaman 2016 ya kalırsam kendimi garantiye alma açısından çok iyiymş..

Kızlar ikinci ünv. okuma hakkı verildi Atatürk ünv. AÖF ve istanbul ünv aöf,anadolu ünv. aöf den.. Ben bu yıl kayıt olmayı düşünüyorum sosyal hizmetler bölümüne. baktım 60 puanla atanan olmuş gerçek mi??? inanasım gelmedi.. ben başlasam 4 seneye kadar puanlar yükselrmi acaba??? 2012 kpss ye hazrlanıyorum ama ya olmazsa:31: o zaman 2016 ya kalırsam kendimi garantiye alma açısından çok iyiymş..

canım geziniyorken konuna denk geldim sosyal hizmetlerden 65 ile atanmayı bırak bazı kadrolar boş bile kalıyor kimse tercih etmediği için zaten bu açığı kapatmak için sosyal hizmet bölümü açılmıştı atatürke ozamanlar okumuştum.Dolmayan ve her yıl yenilenen kadrolarla bu açık daha da fazla 4 yıl sonra da kadro bulunacağını düşünüyorum çünkü bir tek atatürk üni eklendi mevcut düzene.

bende duydum kpss den 60 ve üzeri olan herhangi 4 yıllık okuldan mezun diye.inşallah olur ttlım

Back