Birakitamolsa Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2014 4.025 5.043 32 16 Haziran 2015 Konu Sahibi Birakitamolsa #1 Merhabalar umarım burayada bakan olur . Aof sosyal hizmetler okuyorum. Ilk senemdi ve malesef ailevi sorunlrdan dolayi kendimi derslere veremedim. Şuan sitede tekrar yazıyor . 6 dersi tekrar alicam staj görme hakkım varmı yokmu suan
Merhabalar umarım burayada bakan olur . Aof sosyal hizmetler okuyorum. Ilk senemdi ve malesef ailevi sorunlrdan dolayi kendimi derslere veremedim. Şuan sitede tekrar yazıyor . 6 dersi tekrar alicam staj görme hakkım varmı yokmu suan
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.756 19 Haziran 2015 Konu Sahibi Birakitamolsa #2 güz döneminde kayıt yenilemeden sonra staj kısmı aktifleşecektir. aktifleştikten sonra yapabilirsiniz
güz döneminde kayıt yenilemeden sonra staj kısmı aktifleşecektir. aktifleştikten sonra yapabilirsiniz
A avcoz Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2015 20 8 19 Eylül 2015 Konu Sahibi Birakitamolsa #3 bu bölümde okuyan arkadaşlar, staj hakkında yada dersler hakkında haberleşelim ..