Merhaba arkadaşlar. Bu sene malumunuz sınava girenlerdenim. Hepimiz için hayırlı yerler çıkar inşallah.
Sorum şu. Düşündüğüm bölümler arasında Sosyal Hizmette var. Erzurum Atatürk'te Uzaktan Eğitim'i varmış. Mesela orayı yazsam,yerleşsem, mezun oldugumda uzaktan eğitim okudugum için iş veya diploma konusunda sorun yaşarmıyım ? Yani örgün okuyan arkadaşlarla aramda bir uçurum olurmu ? Açıkcası bu bölümü okuyup bir çocuk esirgeme kurumunda çalışmayı çok ama çok istiyorum. Ama böyle bir fark olucaksa diye düşünmedende edemiyoruum![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Yorumlarınızı bekliyorum![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Sorum şu. Düşündüğüm bölümler arasında Sosyal Hizmette var. Erzurum Atatürk'te Uzaktan Eğitim'i varmış. Mesela orayı yazsam,yerleşsem, mezun oldugumda uzaktan eğitim okudugum için iş veya diploma konusunda sorun yaşarmıyım ? Yani örgün okuyan arkadaşlarla aramda bir uçurum olurmu ? Açıkcası bu bölümü okuyup bir çocuk esirgeme kurumunda çalışmayı çok ama çok istiyorum. Ama böyle bir fark olucaksa diye düşünmedende edemiyoruum
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Yorumlarınızı bekliyorum
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)