Sosyal Gruplara Katıl & Join Groups

SabahKahvesi_

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
61
5
6
34
Ankara
Profil sayfamda bulunan sosyal gruplara katıl ve join groups bölümlerini hiç anlamadım. İşlevleri nedir acaba?

Normalde forumlarda gruplar olur elbette ama buralara tıkladığımda herhangi bir grup göremiyorum.
Misal kişinin hobilerine, zevklerine göre çeşit çeşit grup olur ve bir başkasının profilini ziyaret ettiğimde bu kişinin üç aşağı beş yukarı ilgilendiği alanları görmüş olurum veya hobilerini öğrenirim. Buna göre onunla arkadaş olmak isterim. Kendime yakın görürüm gibi...
Veya katıldığım gruplara katılan kişileri görürüm, onlarla konuşurum ve yine o kişileri eklemek isterim.

Çok uzattım kısacası profil sayfalarında bu tür ilgi alanlarının olması siteyi daha canlı kılar kanısındayım. En azından bir işe yaramayacaklarsa da hepten silinse

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bir de bu kuşu ilk twitter sandım. Biraz rahatsız edici duruyor. Kuş olacaksa mor veya pembe olabilirdi. Bence kedi olsun. Kara kedi Karizmatik görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…