Yukarida yazdiklarin sosyal fobinin olmadigini acikca gösteriyor,kendini yetersiz hissetmen icin neden yok :)
işte hissediyorum ama mafoldumben bunu yenmek istiyorum çünkü böyle olmam için mantıklı bir tane sebep bulamıyorum düşününce ama hep böyle mafoldumbenmafoldumben
Kendi kendine vesvese yapiyorsun üzerine düsüntükcede artiyor, fazla düsünmeden yapman gerekenleri yap kim ne derse desin :)
sosyalfobi için ilaç kullanmak mantıksız geliyor bana arkadaşlar..bütün güç sizin elinizde ve ancak bunun üzerine giderek aşabilirsiniz bu sorunu..ben de bir dönem aynı sorunu yaşadım
insanlarla çok fazla muhatap olunca geçiyor inanın...ben sıkıntı yaşadığım 6aylık dönemde çok pasif bir karaktere sahiptim..utangaçlık hat safhadaydı..herşey insanın beyninde şekilleniyor...
tek yol fobinizin üstüne gitmek ve onun size yapamazsın dediğini yapmak
kızlar bende sosyal fobi var ama ilaç kullanmak istemiyorum kendi kendime kurtulamaz mıyım bundan? önceden bilmiyordum sosyal fobili olduğumu normal geliyordu bana ama öğrenince bunu çözmek istiyorum sonuçta bir irademiz var başarabilirim gibi geliyor :Saruboceq: neler önerirsiniz lütfen yardımcı olun bana...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?