Kızlar ben bu hastalığı yenmek için çok uğraştım sonunda başardım psılolojık rahatsızlıklar hep aynı kendi elinede iyileşmek çok güçlü olmalısınız ve üstüne üstüne gidin hastalığın halen terapi alıyorum ama tedavimi hiç bırakmadım en az bir yıl dewam edın tedaviye ve kendınıze bir uğraş bulun toplumdan kaçmayın aksine topluma girin ancak öyle yenersiniz.Çünkü toplumda size yardım edecek birileri mutlaka oluyor
Canım bilmiyormusun neler çektım hepsizinle paylaşmıştım yaaaaaaaaa sonra ben ssk da dr um var psıkıyatr hidayet bey ona gittim oda benı psıkologa yönlendirdi 1 yıdır terapi alıyorum ve 1 taneye düştü ilacım artık tüp bebege hazırım cnm yakında tüp bebek yaptıracagım benn Allah kısmet ederse dr um dan Allah razı olsun.ama bütün dedıklerını yaptım ben cnm ayrıca kurslara gittim dokuma kursu açılmıştı ona dewam ettım 1 yıl yaz sezonu serın yaylalara tasınmıştı kursum çünkü sıcakta dokuma yapılmıyor .Bende yazın oraya gittim mersın ın gözne yaylasına gittim.Bana bu çok iyi geldi ortam değistirmek çok iyi eşimi bile mersi de bırakıp gittim gözne ya çünkü tedavım daha önemliydi.Eşim benı çok destekledı ve izin verdi.Şimdide başka bir kursa gidiyorum.Tecvidli kuran kursu orada biraz sıkılıyorum ama yıne üstüne üstüne gidiyorum hastalığımın kısmet olursa seneye tekrar dokumaya giderımNaber bebetom? Kız sen napıyon?
Nerde tedavi görüyon, anlat bakıyım:)
Canım bilmiyormusun neler çektım hepsizinle paylaşmıştım yaaaaaaaaa sonra ben ssk da dr um var psıkıyatr hidayet bey ona gittim oda benı psıkologa yönlendirdi 1 yıdır terapi alıyorum ve 1 taneye düştü ilacım artık tüp bebege hazırım cnm yakında tüp bebek yaptıracagım benn Allah kısmet ederse dr um dan Allah razı olsun.ama bütün dedıklerını yaptım ben cnm ayrıca kurslara gittim dokuma kursu açılmıştı ona dewam ettım 1 yıl yaz sezonu serın yaylalara tasınmıştı kursum çünkü sıcakta dokuma yapılmıyor .Bende yazın oraya gittim mersın ın gözne yaylasına gittim.Bana bu çok iyi geldi ortam değistirmek çok iyi eşimi bile mersi de bırakıp gittim gözne ya çünkü tedavım daha önemliydi.Eşim benı çok destekledı ve izin verdi.Şimdide başka bir kursa gidiyorum.Tecvidli kuran kursu orada biraz sıkılıyorum ama yıne üstüne üstüne gidiyorum hastalığımın kısmet olursa seneye tekrar dokumaya giderım
ben toplumun dıında değilim yani şöyle söyliyim kendimi eve kapatan biri değilim üniversite mezunuyum yani bunu söylememin sebebi bir çok insanla aynı prtamda bulundum okul sırsında farklı farklı insanlarla yaşadım evde mecburen ben bir ortama ilk girdiğimde sıkıntı çekiyorum ve insanlarla telefonda konuşma konusunda kimseyi hal hatır sormaya arayamıyorum sadece annem babm hariç ve büyük çogunluk akrabalarımın yanında bu fobim ortaya çıkıyo ...küçüklükten beri öyleydiler bana konuşurdum aaa bunun dilide varmış gibi şeler veya sen burdamıydın gibi sözler sinek mi vızıldadı falan ...sevgilime bu ko0nuyu açıyorum saçmalama bu da hastalık mı diyo belki dışardan bakılınca önemsiz gibi ama çekmeyen bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?