Yaa denizlideyim malesef:/Ankara'daysanız devlet hastanesinde psikiyatr önerebilirim size. Benzer şeyleri zamanında çokça yaşadığım için size nasıl bir doktor iyi gelecektir, az çok tahmin edebiliyorum :)
şu an için kolay gelmeyecektir eminim ama, umutsuz olmayın, öyle de bir geçiyor ki yaptıklarınıza kendiniz bile şaşıp kalabiliyorsunuz. hoş, ben de topluluk önünde çıkıp konuşmaya henüz pek alışamadım ama, en azından ortalama bir insan kadar heyecanlanıyorum artık.
tüh ya. :/ o zaman devlette yine de şansınızı başka doktorlardan yana deneyin derim ben. ender de olsa çok iyileri denk gelebiliyor. :) ilaç tedavisine başlayacaklardır büyük ihtimalle, ben büyük ölçüde öyle aşmıştım çünkü. tabii bir de kendinizi zorlamanız, zorlandığınız konuların üstüne gitmeniz gerekiyor, çok büyük etkisi olur.Yaa denizlideyim malesef:/
Mrb bende ankara dayım. Hangi dr önerir siniz banaAnkara'daysanız devlet hastanesinde psikiyatr önerebilirim size. Benzer şeyleri zamanında çokça yaşadığım için size nasıl bir doktor iyi gelecektir, az çok tahmin edebiliyorum :)
şu an için kolay gelmeyecektir eminim ama, umutsuz olmayın, öyle de bir geçiyor ki yaptıklarınıza kendiniz bile şaşıp kalabiliyorsunuz. hoş, ben de topluluk önünde çıkıp konuşmaya henüz pek alışamadım ama, en azından ortalama bir insan kadar heyecanlanıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?