bak tatlım ..
genel olarak okudum ve şöyle bir yorum getirmek istiyorum
öncelikle bir mesleğin varmı?
varsa çevrendekilerle arkadaşlık kurmayı dene
evdemi oturuyorsun sosyal etkinliklere katıl seni tutan ne ki kocanla aranızda iyiymş ne kadar güzel
onunla bir şeyler yapın
o bahsetiğin kadınlada ilişkini birden kesersen çocuklar gibi ayıp olur gierek soğuklaş onunda görüşmeye pek gönlü yok anlaşılan
boşveeer çık yarın bi turla bakalım ankarayı nerde ne var
anne baba konusuna gelince Allahın emri elbet bir gün herkes ölücek
şuan kendini çok yalnız hissettiğindne dolayı senin değerini en çok bilen 2 insanı düşünüyorsun sürekli
sen kızları olarak iyi bir evla toldunmu yerine getrdinmi görevini tamam o zaman huzurlu ve sosyal ol biraz hadi bakalım :)
yardımcı olabildiysemde ne mutlu bana
unutma kaybeden o arkadaş dediğin kişiliksizler sen değilsin biraz kıymetini bil :))))
canım benim ya kıyamam dedin ya kocama belli etmemeye çalışıyorum telefonda diye burdan belli ona ne kadar çok değer verdiğin
istediğimiz her şey aynı anda düzene giremezki öyle değilmi ..
bazılarıda kendi kalabalığında çok ama çok yalnız tıpkı ben gibi
bakma yani insanların öyle sosyal çok çevreli mutlu göründüğüne bizzat ben söylüyorumki yalan arkadaş elbetki bulunur
dost edinmeye bak sen dost edinmesi zordur kaybetmeside çok kolaydır.
tabi insan önceliği kendi ailesine verir haklısın sende eşinin ailesiyle aranız nasıl peki :)
önceki mesajda dediğim gibi tek ilenede bağlı kalma seni üzgün görünce onlarda üzülüyor elbetki
meslekten arkadaş edinmeye çalış
yalnızlık çok ama çok zor çok haklısın hastalıktan daha zor
üniversitede çok sosyalmişsin bak şimdi neden olmayasınki
kocanla aran mükemmel bir kaç tanede dost edin kendine sonra hayatın ankaranın tadını çıkar bakalım
benden tavsiye o arkadaşınada bidaha inanırsan aldanırsın yalan yalan yalan diyorum ben sana inanma
işine gelince canım cicim ondan hiç birşey olmaz bitanem sen dinle bak haklı çıkacağıma eminim
düşüncelerini tahmin edeiliyorum
hiç yoktan iyi zaten arkadaşım yok bari unu elimden kaçırmıyım felan diyosundur :)
ama yanlış bir düşünce
ayrıca şu konuyada değinmek istiyorum anladığıma göre hiç kendine öncelik vermiyosun hep önce başkalarının mutluluğu önemli senin için yalanlama aynen öyle biraz bencil ol şekerim :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?