• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal fobi -Bilişsel terapi

yureginingoturduguyer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
29
1
86
İstanbul
selam kızlar, uzun zamandır bu hastalıktan muzdaripim..
sosyal fobi için önerebileceginiz iyi bir psikolog ya da psikiyatr var mı istanbulda?
tedavi için en iyi yöntemin bilişsel terapi olduğunu duydum araştırmalarım sonucunda , sizin bir fikriniz var mı?
buk onuyla ilgili doktor olmasa dahi her öneriye açığım ..

bakırköy hastahanesini önerebilirim.
başka bir bilgim yok.bilişsel terapiyi uygun gördükleri ileri derece hastalara uyguluyorlar diye biliyorum sadece.
tedavi aşamalarından biri de olabilir.geçmiş olsun

selam kızlar, uzun zamandır bu hastalıktan muzdaripim..
sosyal fobi için önerebileceginiz iyi bir psikolog ya da psikiyatr var mı istanbulda?
tedavi için en iyi yöntemin bilişsel terapi olduğunu duydum araştırmalarım sonucunda , sizin bir fikriniz var mı?
buk onuyla ilgili doktor olmasa dahi her öneriye açığım ..

Tatlım Bakırköy'de bu hastalık dolayısı ile tedavi görüyorum. Bilişsel tedaviden kastın "terapi" ise onuda yapıyorlar. Ben terapi günümün gelmesini bekliyorum. zemuszemus Seni de beklerim buraya opuyorumnanaktan

bakırköy devlet hastanesi mi ?
memnun musun doktorundan?
ilaç kullanıyor musun ?
kaç seans gittin ?
canım benim bu sorularım bitmez , sen kısaca bir özetlersen daha makbule geçer aslında:)

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları devlet hastahanesi tatlım. Yaklaşık 1 aydır ilaç kullanıyorum, henüz seansa gitmedim günümü beklemekteyim. Sor tatlım merak ettiklerini hepsini cevaplarım :1hug:

Bakırköy'e giden arkadaşlar, hastaneden biraz bahseder misiniz?
Psikolog+Psikiyatr, ikisini aynı anda yürütebiliyorlar mı?
Ben Erenköy'e gitmeyi düşünüyorum şu an, çünkü anadolu yakasındayım.
Erenköy, Bakırköy gibidir herhalde.
Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Back