merhaba kızlar öncelikle bu yıl mezun oldum ygs ve lys e girdim 442 puan aldım ve sosyal bilg. öğretmnliğine yerleştim ilk başta 1 ssat fln ağlamıştım önkü paunaım iyidi ve rehber öğrt. bana ilk 3 terchimden biri olan türkçe öğrt. kesin geleceğini söylemişllerdi . bende şok olmuştum tabi ama 1 saat sonra milletin açıkta kladını öğrenince yaptığım hakszlığa üzüldüm çnkü senenin başında sosyal bilg. öğrtmni olmak için dua etmiştim ve sonra iyi bi puan gelince türkçe öğr. yamıştım ama türkçem çok iyidr denemelerde 40'ta 40 yapardım :kedi:millet kıskanırdı dershane hocalrı ders anlattırırdı ama şuan çok memnunm sosyal bilg. öğrtmenliğini kaznamaktan gerçkten güzel
tek sorun atanmak benm için onun dışında sosyal bilgler öğrt. olan arkdaşlarımda ricada bulunuyorum mesleğin güzl yönlerini ve zor yönlerini yazabilirler mi bu pazar gidyorum 20snde derslerm başlıcak çok heycvanlıyım :) Allah gerçkten gönlden isteyenler nasip etsn anlatılmaz yaşanılır bi sevinç tirlyon versler anck bu kadar mutlu olablirim ::lepi: teşşekkürler ,Allahım :):Saruboceq:
tek sorun atanmak benm için onun dışında sosyal bilgler öğrt. olan arkdaşlarımda ricada bulunuyorum mesleğin güzl yönlerini ve zor yönlerini yazabilirler mi bu pazar gidyorum 20snde derslerm başlıcak çok heycvanlıyım :) Allah gerçkten gönlden isteyenler nasip etsn anlatılmaz yaşanılır bi sevinç tirlyon versler anck bu kadar mutlu olablirim ::lepi: teşşekkürler ,Allahım :):Saruboceq: