Merhaba arkadaşlar 23 yasindayim ve çocukluğumun geçtiği aile ortamı kavganin hakim olduğu sevgisiz bir ortam olduğu ve yaşıtlarımin küçükken psikolojik zorbaligina maruz kaldığım için sessiz çekingen kaygılı bir yapım var uniye başladığım yıllarda bunu birazda olsa yenmistim kendimi daha iyi hissediyordum falan ama şu son 2 senedir tekrar aynı şeyleri yaşıyorum yani sürekli olumsuz olayları kafaya fazla takıyorum depresif bir ruh hali içindeyim sabırsız sinirli bir kişiliğe dönüştüm iyice hep kötü şeylerin senaryosunu kuruyorum kişilik olarak da hassas biriyim dokunsan aglicak moda giriyorum bazen düzgün bir ilişkim falanda olmadı hiç hep yarım kaldı her uyandığımda icimde bir sıkıntı ama ben böyle olmak istemiyorum tam tersi neşeli pozitif bir genç kız olmak istiyorum sosyal ortamlarda rahat olmak istiyorum ister istemez kendimi kasıyorum her şeyde ses tonundan bile belli oluyor yani kötü bir durum yaşadığımda daha güçlü durmak istiyorum hemen karalar bağlamak istemiyorum artık ne yapmalıyım bu durumu nasıl aşmalıyım sizin güzel goruslerinize ihtiyacım var
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Sosyal anskiyete
- Konu Sahibi duursll
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- depresif özgüven eksiklikleri sosyal anksiyete