Sosyal ağ saçmalığı

Çok yakın arkadaşınız var mı güvendiğiniz ona söyleyin hesabınızın şifresini değiştirsin böylece giremezsiniz :)

Benim var vallahi ama hiç kimseyi incelemiyorum. Sürekli fotoğraf paylaşmıyorum. Ben ambulansta hastanede serum yerken fotoğraf paylaşanı gördüm. Geçen şehit savcının cenazesine gitti orada adam gömülürken özçekim yapanı gördüm ben şok oldum. Adam başka bir mezarın tepesine çıkmış arkasına almış savcının cenazesini kendi fotosunu çekiyor. Zor tuttum kendimi birşey dememek için. Yani sen gene iyisin bu tiplerin yanında. :)
Ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum sonuçta hepsi birer anı.

benim 2 eltim var ikisininden face var 2 side birbirini kıskanır

biri evhanımı ama eşi onunla hep seyahatlara çıkar oda faceden paylaşır
tabi diğeri çalıştığından fazla gezemediğinden kıskanır

fakat çalışanından lüx evi olduğundan o seyahat edende bunun evini kıskanır

çünkü evlerini satılar lüx ve müsrüf harcamalardan dolayı
iyiki benim hesabım yok
2 birbiribi kıskansın dursun paylaştıkları fotolarla

Bence kapatmadan kurtulun bu bağımlılıktan :)

Benim Facebook yok hiç olmadı hani aldımda kapadım vs değil yaniBende kadınlar kulübü bağımlısıyım mesela daha iyi foto moto istemiyor kimse kimseyi merak etmiyor

Ben Facebook'u ancak ve ancak benim için özel biri varsa onun ne yaptığını, ne paylaştığını falan görmek için veya o kişiyle yazışmak için kullandığım dönemlerde yoğun kullanırım. O da sık sık bakmak ya da yazışmak amaçlı falan olur. Uzun zamandır da öyle biri yok ya o da ayrı mesele. :) Neyse, bir süredir çok sevdiğim bir sanatçı için giriyorum sadece, onun paylaşımlarından pozitif enerjimi alıyorum, ona yorum yazıyorum falan, hepsi bu... Aynı şey Instagram ve Twitter için de geçerli. Bu saçma bağımlılıktan en kısa sürede kurtulun bence. Hadi özel biri var, paylaşımlar yapıyor ve dayanamayıp bakıyorum deseniz anlarım da milletin ne yaptığı, nereye tatile gittiği, yediği içtiği için falan bakmak çok çok gereksiz. Zaman kaybı...

İlginizi başka şeylere yönlendirmek de sizin elinizde. Bunu muhakkak ki sanal ortamda yapacaksanız bilgi edinmek amacıyla kullanabilirsiniz interneti. Örneğin ben bir süredir Youtube'da teknolojik cihaz incelemeleri yapan kanalları düzenli olarak takip ediyorum, izliyorum vs. Bilgisayar, telefon falan inceliyorlar, teknolojinin geldiği son noktaları görüp bu açıdan ufkunuzu genişletmenize falan olanak sağlayabiliyorlar mesela. Faydalı şeylere yönelin.

facebookum yoktu ihtiyaç da duymuyordum herkes face yok mu niye açmıyorsun deyip duruyordu. birkaç ay önce aldım bir hesap. fazla vakit geçirmiyorum. şöyle bir bakıyorum o kadar. fazla duramıyorum sıkıntı basıyor pek paylaşımım da yok. ama bazı yönlerden iyiymiş kullanmaya başlayınca anladım. burada önemli olan bu siteleri faydalı bir şekilde kullanmak. doğru kullandıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. bağımlılık haline geldiyse kapatabilirsiniz.

Geçen tartışma programı izliyorum bayanın biri öyle paylaşım sitelerini kanalizasyon çukuruna benzetti Kapat burada zaman geçir oradan 1000 kat daha iyidir. Sırf bu yazdıklarınız yüzünden hiç sevmiyorum o gibi yerleri. Adeta gösteriş yeri oldu çıktı.

Girdiğim tek sosyal paylaşım sitesi burası inanın kafam rahat çokkk memnunum hayatımdan. Başlarda biraz boşluk hissi oluyor ama 2 senedir girmiyorum hiçbir hesabıma inanın çok daha huzurluyum tavsiye ederim

Tam üstüne bastıran kardes . Son 1 senedir bunalım gelmişti facebookta n herkes bunun delisi olmuş ben ise öyle değilim hiçbir zaman yer bildirimi yapmadım arkadaşlarımla takildgmda bir kere bile resim koymadim yediğim yemekten başkasının canını istemeye ne gerek var millet napsin benim yerimi yurdumuzda arkadaşımı vs ya .koyanlara da çok kızıyorum. Dediğin gibi sırf face e koymak için gezilir arkadaşlık yapılır oldu

Ayy yorum yazmadan önce okusay misim hepsini kızlar güldürdünz gece gece komedi ya. Herkes aynı şeyleri düşünüyoruz demekki tek degilmisim bu dunyada

Çare KK! Facebook twitter falan ne bunlar yahu? Bu kadar bağımlı olmayın. Ben resim çekinirim ama asla Facebok'a atmam. Hoş bişey değil. Millet yemek yapıyor, foto atıyor, aşkımla gezmelerde, koçişimle bilmem ne keyfisi, oğluşumla bowling keyfi. Gerçekten görmemişlik gibi. Arkadaşlarıma bakıyorum, bir yere yola giderken bile foto çekinip atıyorlar. Biz ne balayı, ne yurt dışı ne de başka gezilere falan gittiğimizde resimlerimizi atmıyoruz face e falan. Her şeyi geçtim, Allah korusun nazar falan değer. Çeken var çekemeyen var. Siz de atmayın bence. Dışarıdan pek hoş görünmüyor. Ama benimki yapısal yani. Aileden gördüğüm bişey. Babam hep mütevazi olun der, böyle yapanlara görgüsüz falan der, herhalde ondan bilinç altıma yerleşmiş. Eşimle face e fotomuzu bile koyamıyorum

Kapat gitsin..çokta gerekli değil zaten..insanların bir çoğu ne yazık ki böyle..geçmiş olsuna gelmek yerine bile ordan yazıyorlar..paylaşımlar azaldı bu illet yüzünden..kötüye kullananlar çokk..gereksiz bir adı sosyal site...ama aslında insanları asosyal yapıyor diye düşünüyorum...

Facebook hesabini bir sureligine kapatabilirsin .. yada tumden kapat daha iyi

Arkadasina sifreni ver ve sartlandir.
4 gun boyunca girmiycem face de.
Sifresinj degistirsin.
Sana su an havadaki bulut hangi renk desem bilirmisin?
Bilmezsin cunku gozun hep telefonda facede.
Hayati yasamiyorsun sen su an.
Hangi renktir bulut???
Dusundgun gibi mavi degildir mesela.

Keyif kelimesinden nefret eder oldum; he he yav cok keyiflisiniz; mutlu evliliginiz var! Cay keyfi...kahve keyfi... kayak keyfi... nargile keyfi... balkon keyfi... paten keyfi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…