- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu yazmaya gelmiştim, gidiyorumBende kadınlar kulubü tiryakisi olsum bakmadan duramıyorum
Arayi uzatmabunu yazmaya gelmiştim, gidiyorum
Çare KK! Facebook twitter falan ne bunlar yahu? Bu kadar bağımlı olmayın. Ben resim çekinirim ama asla Facebok'a atmam. Hoş bişey değil. Millet yemek yapıyor, foto atıyor, aşkımla gezmelerde, koçişimle bilmem ne keyfisi, oğluşumla bowling keyfi. Gerçekten görmemişlik gibi. Arkadaşlarıma bakıyorum, bir yere yola giderken bile foto çekinip atıyorlar. Biz ne balayı, ne yurt dışı ne de başka gezilere falan gittiğimizde resimlerimizi atmıyoruz face e falan. Her şeyi geçtim, Allah korusun nazar falan değer. Çeken var çekemeyen var. Siz de atmayın bence. Dışarıdan pek hoş görünmüyor. Ama benimki yapısal yani. Aileden gördüğüm bişey. Babam hep mütevazi olun der, böyle yapanlara görgüsüz falan der, herhalde ondan bilinç altıma yerleşmiş. Eşimle face e fotomuzu bile koyamıyorumSaçmalık diyorum ama en buyuk sacmalayanda benim. Sorunumda bu zaten.
Resmen facebook tiryakisi oldum, artik anı olsun diye degil facebook icin fotograf cektirir oldum.. bir yere gidince keyfini cikarmak yerine fotograf cekmem gerek diye gerilir oldum. Sevdigimde biktim artik bu fotograf merakindan demeye basladi halbuki fotograf meraki dedigi hep facebook gosterisi.
Aaa bak o'da mi evlenmis, gelinligi ne guzel, o oraya mi gitmis, bak ben gidemedim o tatile gitmis diye insanlari takip edip hayatlarina girmem ayri bir rezalet. Hic boyle birisi degildim ne ara bu facebooka bukadar bagli oldum ben
Kapatmayi goze alamiyorum, kapatirsam ben ne ile zaman geciririm, bazen girmeyecegim 3 gun diye kendimi sartlandiriyorum ama dayanamiyorum.
Aranizda boyle olan var mi?
Sizce tek care hesabi kapatmak mi?