Sos'un Eskitemediği Cicileri :)satış durdurulmuştur

kırmızı koton ole badi- m beden

Eklentiler

• $IMG_0440.JPG
    42,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

hakiki deri yarım bot- sadece 1-2 kez giyildi- kusursuz- 37 numara:120 tl
wrangler marka yeşil- sarı hırka- m beden- çok az giyildi: 30 tl
yeşil benetton etek- 38 beden- çok 2 kez giyildi: 30 tl
siyah ltb hırka-m ve l beden için uygun: 30 tl
reebok dizaltı tayt- m ve l beden hiç uygun- hiç giyilmedi: 35 tl

kargo alıcıya aittir. ptt hesabım vardır kapıda ödemeli olarak yollayabilirim isteyene.
elimden çıksınlar istiyorum takas dışında anlaşmaya varabiliriz
fakat isteyenle kitapla takas yapabiliriz

neostrata 15 aha lotion plus
yarısına kadar ancak kullanmışımdır. kullanmaktan sıkıldığım için satmak istiyorum. şu anda kendim foto çekemediğim için netten bulduğumu ekliyorum. isteyen olursa kendi ürünümün fotosunu da çekip yollayabilirim

ürünler elimden çıksın istiyorum arkadaşlar. çoklu alımda isteyene istediği indirimi yapmaya hazırım (saatler dışında)

küçük boy takı askısı

Eklentiler

• $IMG_0453.JPG
    47,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

1-2 kez ancak kullanabildim arkadaşlar fondoten kullanamadığım için. yeniden hiçbir farkı yok.sıfırı 50-55 tl arasında değişiyor.

madem fiyatları beğenmediniz siz belirleyin o halde

Eki Görüntüle 985534
Eki Görüntüle 985535

eldiven hakiki deridir
hırka tiffany marka m beden

avon mega effects maskara
çok az kullandım fırçasını kullanmayı pek beceremedim

Eki Görüntüle 987540

Yeşil kazak

boyu acıcık uzun mu Sosiş? tunik gibi mi ? benim boy 168 masıl olur boyu bende? bu üçünü istiyorum

Yeşil kazak

boyu acıcık uzun mu Sosiş? tunik gibi mi ? benim boy 168 masıl olur boyu bende? bu üçünü istiyorum

üç dediğin ne Tiroş sadece yeşil kazak yazmışsın
tunik canım o. benim boy 160 dizimin 1-2 parmak üstünde taytla giydim ben de.popomu örtüyor

üç dediğin ne Tiroş sadece yeşil kazak yazmışsın
tunik canım o. benim boy 160 dizimin 1-2 parmak üstünde taytla giydim ben de.popomu örtüyor
3 soru sordum ya o Sosiş
ben de genelde günlük tayt gibi kot giyiyorum hatta krem(pudra rengine çalan renk) kotumla hayal etmiştim
benim bacak boyu 98 cm :) kısa durur sanırım bende kotla ideal olabilir zannımzad

3 soru sordum ya o Sosiş
ben de genelde günlük tayt gibi kot giyiyorum hatta krem(pudra rengine çalan renk) kotumla hayal etmiştim
benim bacak boyu 98 cm :) kısa durur sanırım bende kotla ideal olabilir zannımzad

ben hepsini tek soru gibi okudum
valla ben kotla da giydim taytla donduğum zamanlarda. kollar yetim kol yalnız fark ettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…