- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Daha once ozelde de devlette de bi ton dermotologa gittim ama hicbirinden memnun kalmadimKeşke bir dermotoloğa gitseydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha once ozelde de devlette de bi ton dermotologa gittim ama hicbirinden memnun kalmadimKeşke bir dermotoloğa gitseydin
Evet evet yanlis anlasilmasin sadece 1 tanesine vermedim. Tonik krem temizleme jeli maske gunes kremi hepsi beraber o civarSoskin daha çok avrupada kullanılıyor ama 700 biraz abes,genelde bir bakım ürünü 150-200 civarında,siz birden fazlamı aldınız?![]()
Peeling benim yuzume olmuyor derim ince oldugu icin ve peeling icin once sivilcelerin gitmesi gerekiyormus700 lira o ürüne verecegine adam gibi peeling bilmemne yapan bir yere gitseydin keşke ben yeni ürün almadan tester isterim genelde netten bakarım vs. Senin iyi niyetini suistimal etmişler resmen aldığın salona git sizi şikayet edicem falan de bakalim belki onlar iade edebiliyolardir
Normalde arastirmadan hicbisey almam ama bayan guvendigim bi bayandi bu da ders olmus oldu banaben de ilk defa duydum o kadar para vermeden bi araştırsaydınız ya? dermokozmetik de değildir o, olsa eczanelerde olurdu. bilmem kimi kimi şikayet edeceksiniz giden gitmiş bir daha böyle gazlara gelmeyin kuaförlerin cilt bakımcıların sattıklarını araştırmadan almayın.
Normalde arastirmadan hicbisey almam ama bayan guvendigim bi bayandi bu da ders olmus oldu bana
Daha once ozelde de devlette de bi ton dermotologa gittim ama hicbirinden memnun kalmadim
Ben de dusundum roaccutaneyi ama simdi kas yaparken goz çıkarmak istemiyorum sivilceler gitsin derken karacigerlerimiz iflas etmesinvalla canım ben 31 yaşındayım hala ergen gibi regl dönemlerimde sivilceleniyorum kullanmadığım ilaç dermokozmetik kalmadı sivilcenin tek çaresi roaccutane anladım ki. onu kullanan bebek gibi surata sahip oluyor, cesaret edip de kullanamayan benim gibi 30 yaşında ergen gibi sıfatla geziyor![]()
Aynen oyle hic iyi bi doktor cikmadi karsima ki cok unlu ozel hastanelerin doktorlarina da gittim birsuru paralar doktum ama sonuc sifirgeçen yıl büyük bir sivilce sorunu yaşadım.öncesinde de hep vardı ama geçen yıl kariyerinin zirvesine çıktı resmen yüzümde sivilceler.26 yasındayım adeta ergen gibi sivilce döktüm.önce ben de senin gibi düşünüp yıllardır gittiğim estetik ve güzellik merkezine gidip cilt bakımı yaptırdım 2-3 kez.bir sonuç alamadım.bana da aynı senin gibi çeşitli ürünler tavsiye edip satmaya çalıştılar.başta alacak gibi olsam da sivilcenin kozmetik bir sorun olmadıgını düşünüp doktora gittim.devlette gittiğim doktorlardan memnun kalmadım ben de. özelde de 1 gittiğimden de sonuç alamadım.en sonunda tesadüfler sonucu şu anki doktorumu buldum.sonuç mükemmel sivilcelerden eser kalmadı.çok memnun kaldım o zaman anladımki doktorunu bulmak çok önemli.sanırım sana da doktoru denk gelmedi.bu sivilce işi çok karmaşık ve pis birşey bi ton ürün kullanıp da bi halta yaramadığını görmenin nasıl bir duygu oldugunu çok iyi biliyorum.istanbuldaysan sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.
Ben de dusundum roaccutaneyi ama simdi kas yaparken goz çıkarmak istemiyorum sivilceler gitsin derken karacigerlerimiz iflas etmesin![]()
Evet benimki okadar kotu degil ,onu kullanacak kadar kotu degil ama beni rahatsız edecek kadar varlarroaccutane ciddi bir ilaç senin gibi yüzünde 7-8 sivilce olan birine uygun değil zaten işini önemseyen bir doktor senin durumundaki birisine yazmaz,yazmamalı.roaccutane son çare ve tüm yüzü kaplayan lezyonlara,aknelere sahip kısacası daha kötü durumdaki hastalara göre.
Evet benimki okadar kotu degil ,onu kullanacak kadar kotu degil ama beni rahatsız edecek kadar varlar![]()
Bu bey ermeni ve avrupa yakasinda olan doktor mu?istanbuldaysan agop hoca var, agop kotoğyan türkiyedeki en ünlü cildiyecidir ona bir git derim
istanbuldaysan agop hoca var, agop kotoğyan türkiyedeki en ünlü cildiyecidir ona bir git derim
evet nişantaşında yeriBu bey ermeni ve avrupa yakasinda olan doktor mu?
ah ona randevu almak ne zor.randevu almayı başarabilirse ona da gidebilir
yalnız son muayene ücreti ne oldu acaba onun pahalıydı biraz![]()