Ay benim oğlum çok seviyor sosis29 aylık :"(
Yeni sistem kopyaladığımız fontu yapıştırıyor. Düzelecektir.bu font niye böyle büyük çıktı hiç anlamadım
Yeni sistem kopyaladığımız fontu yapıştırıyor. Düzelecektir.
sosis,salam o kadar zararlı ki.Hatta kansere yol açtığı kanıtlandı.Hala nasıl alıyorsunuz ?
Ay benim oğlum çok seviyor sosis29 aylık :"(
Her kesin anneligi farklıdır. Ben pimpirikli değilim sadece hassas olmadığımı göstermez bu.lütfen çocuklarınıza bu tarz şeyler yedirmeyin
bi anne olarak daha hassas olmanızı beklerdim doğrusu
hazır ve sağlıksız gıdalara daha şimdiden alışırsa ilerde nolucak çocuğunuz
Çok seviyor ama zaten her gün almiyorum arada veriyorum bazen çünkü günlerce birsey yemek istemediği oluyor ve yemiyor Salçalı sosis kızartıyordum ama artık yapmam. Onuda 6 7 parça ancabence yedirme canım işlenmiş et çok zararlı sucuk salam sosis, içinde ki nitrit ve nitratın kanserojen olduğu kanıtlanmış
Her kesin anneligi farklıdır. Ben pimpirikli değilim sadece hassas olmadığımı göstermez bu.
Ileride de yiyecek şimdi alışma ile alakali değil.
Valla anneligi mi yargılamak için benim yaşadığını yaşamanız lazım. .evet herkesin anneliği çok farklı gerçekten
gördüğünüz gibi insanlar çocuklarının sağlığını düşündüğünden bu tarz şeyler yedirmiyor
bu pimpirikli olmakla ilgili değil düşünceli olmakla ilgili
bahsettiğiniz bebek sonuçta
ama sizin için çocuğunuz sağlığı önemli değilse buyrun yedirin afiyet olsun ne diyebilirm ki
ben bu konudaki tavrınızdan dolayı sizi eleştirdim genel olarak nasıl bi annesiniz bilemem
alakası yok diyorsunuz da annem bana küçükken de zararlı diye yedirmedi bu tarz gıdalar şimdi de yemiyorum canım da çekmiyo
ve zararının da bilincindeyim
ama küçüklükten alışsam bırakazdım mesela
gördüğünüz gibi gayet te alakalı
Valla anneligi mi yargılamak için benim yaşadığını yaşamanız lazım. .
Siz bilinçli ben bilinçsiz hi evet..
Kendi yaptıklarınızı dikte etmekten insanları yaptıklarından yargılamak dan vaz geçin bence. Seninki sana doğru benimki bana.
Iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?