Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetimden 3-4gün önce ilişkiden hamile kalınır mı? ardından birgün sonra adet gördüm ama azdı normalden, şimdi de baş dönmem mide bulantım ve halizliğim var ama psikolojik de olabilr, sadece şunu merak edyrm adet görülür mü bebek tuttuysa.
kişiye göre değişir ama ben çok istedim malesef kalmadım Allahın bileceği iş şimdilik buradan öyle hamıle kalanda var kalmayanda ben kalmayan kısmındayım cnım üstüne görmüş de olabılırsın hepsi bir ihtimal yanı psikolojıkte olabılır en güzel cevabı test verir ama tabi adetin geçmişse
kişiye göre değişir ama ben çok istedim malesef kalmadım Allahın bileceği iş şimdilik buradan öyle hamıle kalanda var kalmayanda ben kalmayan kısmındayım cnım üstüne görmüş de olabılırsın hepsi bir ihtimal yanı psikolojıkte olabılır en güzel cevabı test verir ama tabi adetin geçmişse
evet canım beklemelisin eğer tabii şüphelerin artarsa adetine bir iki gün kala idrar testi yaparsın kiminde çıkıyor sonuç bende 3 gün önce belli olmuştu eğer istersende 1 hafta kala adetine kan testi de yaptırırsın tabii şüphelerin yada gebelik belirtilerin artarsa inş en kısa sürede hamile kalırsın canım hayırlısı olsun
adetten 3-4 gün önce hamile kaldın diytelim bu tarihten 10 1 2 gün sonra kan testinde çıkabilir 2 hafta beklemek en garanti böyle hamile kalan var en yakın tanıdıklarım arasında üstelik kocası asker ziyaretindeyken ilişki olmuş kocası yanında olmadığı için başka ilişki yok yani.olabilir herşey Allahtan