Arkadaslar biliyorum cok sacma gelebilir ama bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var.Allah askina emin olan gercekten yardimci olabilirmi takmaktan kafayi yiycem resmen emeklerim cop olsun istemiyorum. Erkek arkdsla 3 kez pansiyonda kaldik apart gibi tc verdik eleme sebebi olabilirmi? Bu konudan elenen varmı veyatta sizde aprtta otelde kaldiginiz halde hic sorun la karsilasmayan guvenlik sorusturmasindan gecen varmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soruşturma
- Konu Sahibi hayat9898
- Başlangıç Tarihi
- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
- 23 Ocak 2016
- 32.919
- 49.313
- 598
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Cinsel amaçla aparta gitmişsin diye buraya(cinsellik +18) da açtın herhalde .
Kaçıncı kez soruyorsun aynı şeyleri cevaplar tatmin etmeyecek ise soruşturmayı beklemeniz gerekiyor.Arkadaslar biliyorum cok sacma gelebilir ama bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var.Allah askina emin olan gercekten yardimci olabilirmi takmaktan kafayi yiycem resmen emeklerim cop olsun istemiyorum. Erkek arkdsla 3 kez pansiyonda kaldik apart gibi tc verdik eleme sebebi olabilirmi? Bu konudan elenen varmı veyatta sizde aprtta otelde kaldiginiz halde hic sorun la karsilasmayan guvenlik sorusturmasindan gecen varmi
- 23 Temmuz 2014
- 6.330
- 17.902
- 448
Siz nasıl memur oldunuz önce onu soruştursunlar bence. Görende yurt dışından geldiniz sanar ama yabancıların memur olma hakkı yok ilginç.Arkadaslar biliyorum cok sacma gelebilir ama bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var.Allah askina emin olan gercekten yardimci olabilirmi takmaktan kafayi yiycem resmen emeklerim cop olsun istemiyorum. Erkek arkdsla 3 kez pansiyonda kaldik apart gibi tc verdik eleme sebebi olabilirmi? Bu konudan elenen varmı veyatta sizde aprtta otelde kaldiginiz halde hic sorun la karsilasmayan guvenlik sorusturmasindan gecen varmi
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.711
- 798
OlurHayata dair bölümüne de açın az olmuş açtıklarınız
Ne alakaSiz nasıl memur oldunuz önce onu soruştursunlar bence. Görende yurt dışından geldiniz sanar ama yabancıların memur olma hakkı yok ilginç.
Öyleymiş malesefOtelde kalmak ne zamandır suç ya, saçma sapan şeyler. Ahlak bekçisi mi bunu araştırsin devlet dairesi
- 23 Temmuz 2014
- 6.330
- 17.902
- 448
Asıl sizin sorunuz ne alaka? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz hatta ne yaşıyorsunuz? Böyle bi durumla karşılaşsanız özür dileyeceksiniz herhalde.Ne alaka
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.711
- 798
Ya kimden duyuyorsun ne saçma şeyler. Sen hayatinda otele- pansiyona sadece sevgilinle yatmak için gittiysen otel deyince aklina ahlak masası gelmesi normal. Ama toplumun çoğu otele sadece o şehirde kalacak yeri olmadığı için gidiyor. Zaten oteller de bu işe yarar :)Öyleymiş malesef
Benim eski sevgilim dahil çoğu insan karşı cinsle otelde kalıp memur oldu, hiç de bir sorun yaşanmadı. Kafanı böyle saçma sapan seylerle bozma. Zaman gazetesi aboneligin falan yoksa, akrabalarında fetoden yatan yoksa, eylem yapıp ceza almadiysan bir şey olmaz
Ters yanitlar vermenize gerek yok bence sonucta ortada bilgi kirliligi var insan illaki takinti yapiyorAsıl sizin sorunuz ne alaka? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz hatta ne yaşıyorsunuz? Böyle bi durumla karşılaşsanız özür dileyeceksiniz herhalde.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.