Sorunun Kaynağı Eşim

Yaptırdıgınız evı satıp yenı ev alın evde hakkınız olsun(almadan paraya el koyabılsenız super olur da cok zor bu dedıgım). Harcadıklarınızı onlardan cıkartıp bosanın. Tabı bosanmayı dusunuyorsanız

Düğünü niye siz yaptınız? Eşiniz çalışmıyor mu? Ne iş yapıyorsunuz? Bir de evin içini yaptırmak... Tecrübe nedir biliyor musunuz? Hayat boyu yediğimiz kazıkların toplamı! Siz daha önce hiç kazık yememişsiniz sanırım. Yaptığınız bu süper gereksiz fedakarlıklar da nankörlükle karşılık bulmuş ve size nur topu gibi tecrübe olmuş işte. Bundan sonraki hayatınızda umarım daha uyanık olur, binbir emekle kazandığınız parayı kendiniz haricinde kimseye yedirmezsiniz!

Her seyi yapmakla hata yapmışsınız bu kadar sey yapacaginiza kendinize gayrimenkul yapsaydınız en degerli gelin olurdunuz

Besle kargayi oysun gozunu.
Indir o karganin kafasina sopayi.
Bu ne ya...
Ben anlamiyorum bu erkekleri.ahizlarininacinca evin reisi onlar. En mukemmel.kendileri analari bitanecik.
Birak kardesim sen zaten evini gecindiriyorsun.etme suna minnet

Besle kargayi oysun gozunu.
Indir o karganin kafasina sopayi.
Bu ne ya...
Ben anlamiyorum bu erkekleri.ahizlarininacinca evin reisi onlar. En mukemmel.kendileri analari bitanecik.
Birak kardesim sen zaten evini gecindiriyorsun.etme suna minnet

Ev eşimin üstüne.

Eşim çalışıyor ama hepsini annesi almış.Düğün takılarını da aldı annesi.

Şuan öyleyim

Böyle adamla niye evlendin. Niye çocuk yaptın. Niye hala evlisin. Adam ilişkinin başında bas bas bağırmış ben sen bankamatik kartı olarak görüyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…