• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Sorunumuza bir el atin tecrubeli anneler!!!!

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

asya narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
140
59
98
Selamlar oglum 3 bucuk yasinda wc aliskanligini kazandirmaya calisiyorum daha once denemeler oldu fakat husran oldu simdi basladik cisini kakasini soyluyor gelince tuvalete gidiyorz(ALATURKA) oturuyor bir iki defa kakasinida yapti 2 gece altina kacirdi simdilik iyi yalniz soyle bir sıkıntımiz varki tuvalete gidiyoruz her bes dakikada bir nerdeyse cisim var ay ay diyor vc ye gidiyoruz bisey yok boyle surekli mekik dokuyoruz gun boyu cisim var gidiyoruz yok. Boyle bir durum yasayip cozum bulaniniz varmidir? Nrden boylr yapiyor ve nezamana kadar surecek bu perisan oldum birde bebegim var cok zorlaniyorum.

Selamlar oglum 3 bucuk yasinda wc aliskanligini kazandirmaya calisiyorum daha once denemeler oldu fakat husran oldu simdi basladik cisini kakasini soyluyor gelince tuvalete gidiyorz(ALATURKA) oturuyor bir iki defa kakasinida yapti 2 gece altina kacirdi simdilik iyi yalniz soyle bir sıkıntımiz varki tuvalete gidiyoruz her bes dakikada bir nerdeyse cisim var ay ay diyor vc ye gidiyoruz bisey yok boyle surekli mekik dokuyoruz gun boyu cisim var gidiyoruz yok. Boyle bir durum yasayip cozum bulaniniz varmidir? Nrden boylr yapiyor ve nezamana kadar surecek bu perisan oldum birde bebegim var cok zorlaniyorum.
😀😀 Bizimde ilk 1 haftaya yakın devamlı çişim var dedi tasındık durduk sonra kendiliğinden geçti ve inanılmaz tutmaya basladı saatlerce tutuyordu gerçi hala öle cok fazla tutuyor gecer canım az sabır benimde suan 3bucuk yasında oglum 🥰

Back