sorunumun bir çözümü varmıdır????

pelinsubahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
839
80
benimde sorunjum cilt rengi.

dudağımın iki kenarında çeneme dpğru resmen bir siyahlık var .hatta erkeklerde ki keçi sakalı modeli abrtmıyorum.
ya fotoğraflarıma falan bakıyorum resmen keçi sakallı gibiyim. oralarda siyah noktalarım var önceleri onlardan dolayı öyle görünüyor sanıyordum ama değil.

bunun için dr a gitsem bi çözümü varmıdır sizce.

domates maskesi kullanıp çözüm bulan varmı aranızda bugünde onu deniyorum diyorum.
sonradan olmamış bütüne rgenlikten sonraki resimlerimdede var bu koyuluk.doğal keçi sakallı ben:gitme:

merhaba canım, doktor sana renk beyazlatıcı kremler verebilir mesela bana yıllar önce expigment vermişti çilleirm var diye hatta ona neyse ben istemeden kendi verdi ben de küçüktüm kırmayım kullanayım dedim sonra bi baktım derimi inceltti şu an gözenekleirm açık açık duruyor o krem yüzünden..o yüzden doğaldan şaşma kimyasal kremlerden hayır yok.

saol canımbende imex diye bir sivilce kremi kullanmıştım.cilt uzmanı bana dedimiştiki ne kullandysan cildin çok incelmiş demişti.demek bu kremlerden hep. benimde aşırı gözenekli cildim offf of .gözenekler için çilek yağı diyorlar brde onumu kullansak acaba

valla deneyelim ben hemen alırım bayılırım bitkisel ve meyveli yağlara..bi de bak keten tohumu reçetesi var onu kullanabilirisn keten tohumu al yarım su bardağı suda kaynat bi 5 dakika az bi su kalıcak böyle kıvamlı yumurta akı gibi onu sür yüzüne onu da çilleirn rengini açsın diye tavsiye ediyorlar senin lekeyi de açar, beyazlatır. Buzdolabında sakla 3 günd e1 yenile geceleri ve sabahları kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…