• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunum var yardım.

pnr03

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
38
0
16
Afyon
Mrb kızlar ben yeni üye sayılırım sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Ben 2yılı geçti evleneli ve bu iki yıl içersinder korundum ve şuan 4 aydr korunmuyorum her adetim gelişinde o kadar üzlülüyorum ki henüz doktorda gitmedim, şuanda adeytli dönemmdeyim geçsin hemen bi doktora başvuracağım ve şu sorunumda var ilişkiden sonra ne yaparsam yapayım meni akıyo arkadaşlar yumurtalıklarında sotrun var diyuolara ama bu adetimden sonra yumurtlama dönemlerimi asıl belrlerim.

İliskiden sonra naparsaniz yapın meninin bir kısmı dışarı akacaktir. Bu normal bir durum sorun degil. Zaten içeri akan akıyor. Merak etmeyin.
4 ay kısa bir süre bu kadar panik yapmayın, kafaya takmayın. Kafaya taktıkca hamileliğin olması da engelleniyor.
Düzenli bir adet döngün varsa yumurtlama donemi adet gunünün 14. Günüdür. Bu günden 3 gun önce ve sonrası da yunurlama dönemdir.
Ancak sana tavsiyem oyle setleri kafaya takmadan ( çünkü böyle hesaplar erkekleri daha cok strese sokuyor ) canınız istediğinde düzenli olarak birlikte olun.
Allah hayırlısını versin

çok teşekkür ediyorum biliyorum takmamam gerek ama elimde değil korkularım var bundan yana çok stres atında olan birisiyim,sinirli elbette buda etkiliyodur ama inş. hayırlısıyla olur da bende topikleri takip ederim :)

zaten meninin tamamı içerde kalcak diye birşey yok vücut işine yarayanı kaliteli olanı kullanıp gerisini atıyor doğal birşey bu...

bırazı dışarı çıkıyo zaten bu da normal bırde doktora gıdeceksenız adetlıyken gıdın tahlıl falan yapılıyor

Bu ay içersinde gidicem ama yeni bitti adetim bi sorun teşkil eder mi yani yahlillerin daha sağlam çıkması açısından,ay çok zor birşey ya Rabbim isteyen herkese versin

Bu ay içersinde gidicem ama yeni bitti adetim bi sorun teşkil eder mi yani yahlillerin daha sağlam çıkması açısından,ay çok zor birşey ya Rabbim isteyen herkese versin

daha 4. ayda ay çok zor dersen ....
inşallah çok beklemeden istediğin sonuca ulaşırsın .....
ben 6 senedir bekliyorum 1 aşılama 5 tüp bebek bitkisel şeylerin zaten haddi hesabı yok

gıt istersen yıne ama genelde adetlıyken tahlıl yapılıyo bırde klomen verırse zaten adetın 5. gnu baslanıyo

Back