- 29 Mart 2019
- 12
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi yasminahmt
-
Stres yapıyorsan stresten olmuyorsundur büyük ihtimalle gebelik istediğin için ya da vücudun şaşırmıştır korunmayı kesinceMerhaba arkadslar 1.5 yıldır evliyim normalde hep koruduk 1.5 aydır korunmuyoruz cocuk ıstedıgımız ıcın normalde adetim hep duzenli dır ama bu ay adetım14 gun gecıktı 2 defa kan testi yaptırdım belli aralıklarla ikisinde de sonuc <0,5 cıktı acaba neden adet olmuyorumdur doktora randevu aldım 1 hafta sonraya verdiler
Cevremdekılerds oyle soyuluyor hamlede olablr sın deyıp umıtlandrıyorlarStres yapıyorsan stresten olmuyorsundur büyük ihtimalle gebelik istediğin için ya da vücudun şaşırmıştır korunmayı kesince
Sakın umutlanma çünkü depresyona sokar insanı adet olunca herşeyi oluruna bırak ben 7 senedir uğraşıyorum çok kötü zamanlar geçirdim adet düzensizliğini geç troitlerim bile bozuldu guatr oldum bide onun tedavisini gördüm o yüzden sakın stres falan yapma unutma herşeyim vakti vardırCevremdekılerds oyle soyuluyor hamlede olablr sın deyıp umıtlandrıyorlar
Cok haklısınız inşallah basla bırsey yoktur diye dua ediyorum bugune kadar kadın dogum hıc gitmedim hayırlısı bakalımSakın umutlanma çünkü depresyona sokar insanı adet olunca herşeyi oluruna bırak ben 7 senedir uğraşıyorum çok kötü zamanlar geçirdim adet düzensizliğini geç troitlerim bile bozuldu guatr oldum bide onun tedavisini gördüm o yüzden sakın stres falan yapma unutma herşeyim vakti vardır
Umutlanma derken tabiiki umudunu kaybetme ama kendini hamileyimdir diye telkinleme öyle dedikçe adetin düzensizleşir
İnşallah canım büyük ihtimalle strestendirCok haklısınız inşallah basla bırsey yoktur diye dua ediyorum bugune kadar kadın dogum hıc gitmedim hayırlısı bakalım
24 yasındayımİnşallah canım büyük ihtimalle strestendir
Kaç yaşındasın
İyi canım daha genciz yaa bende 25 yaşındayım deli gibi takmışım ama benim görümcem stres yaptırıyordu küsüz şuan onunla inan o kadar rahatım ki olmazsa vardır diyorum bi zamanı napalım kimler kimler hamile kalıyor korunurken kalan var drların çocuğun olmaz dediği kişilerin oluyor o yüzden Rabbim bilir vaktini saatini biz sadece varsa engel gidermeye çalışırız gerisi Allaha kalmış24 yasındayım
İnsan hep duzenli adeti olunca gecikince bırde bilgisi olmayınca hemen hamileyim sanıyor hayırlı olsun hakkımızdaİyi canım daha genciz yaa bende 25 yaşındayım deli gibi takmışım ama benim görümcem stres yaptırıyordu küsüz şuan onunla inan o kadar rahatım ki olmazsa vardır diyorum bi zamanı napalım kimler kimler hamile kalıyor korunurken kalan var drların çocuğun olmaz dediği kişilerin oluyor o yüzden Rabbim bilir vaktini saatini biz sadece varsa engel gidermeye çalışırız gerisi Allaha kalmış
Doğru söylüyorsun diyorum ya korunmayı bırakınca da düzeni bozulanlar var belki ondandırİnsan hep duzenli adeti olunca gecikince bırde bilgisi olmayınca hemen hamileyim sanıyor hayırlı olsun hakkımızda
Yaa Doktor ne diyecek bakalım cok gozumu korkuttular cataka yatarsın falan dediler dogum yapyrum sankıDoğru söylüyorsun diyorum ya korunmayı bırakınca da düzeni bozulanlar var belki ondandır
Çataldan korkma bi sorun yok oradan vajinaya bakıyorlar bi sorun yara siğil falan var mı diye baksrlar büyük ihtimalle o drdan dra değişiyor yani sakın korkma stres yapmaYaa Doktor ne diyecek bakalım cok gozumu korkuttular cataka yatarsın falan dediler dogum yapyrum sankı
Tamm inşAllah tesekkür ederimÇataldan korkma bi sorun yok oradan vajinaya bakıyorlar bi sorun yara siğil falan var mı diye baksrlar büyük ihtimalle o drdan dra değişiyor yani sakın korkma stres yapma
Stresten olmuyorsun CanımMerhaba arkadslar 1.5 yıldır evliyim normalde hep koruduk 1.5 aydır korunmuyoruz cocuk ıstedıgımız ıcın normalde adetim hep duzenli dır ama bu ay adetım14 gun gecıktı 2 defa kan testi yaptırdım belli aralıklarla ikisinde de sonuc <0,5 cıktı acaba neden adet olmuyorumdur doktora randevu aldım 1 hafta sonraya verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?