Sorunum neee

yasminahmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
12
4
1
30
Merhaba arkadslar 1.5 yıldır evliyim normalde hep koruduk 1.5 aydır korunmuyoruz cocuk ıstedıgımız ıcın normalde adetim hep duzenli dır ama bu ay adetım14 gun gecıktı 2 defa kan testi yaptırdım belli aralıklarla ikisinde de sonuc <0,5 cıktı acaba neden adet olmuyorumdur doktora randevu aldım 1 hafta sonraya verdiler

Stres yapıyorsan stresten olmuyorsundur büyük ihtimalle gebelik istediğin için ya da vücudun şaşırmıştır korunmayı kesince

Cevremdekılerds oyle soyuluyor hamlede olablr sın deyıp umıtlandrıyorlar
Sakın umutlanma çünkü depresyona sokar insanı adet olunca herşeyi oluruna bırak ben 7 senedir uğraşıyorum çok kötü zamanlar geçirdim adet düzensizliğini geç troitlerim bile bozuldu guatr oldum bide onun tedavisini gördüm o yüzden sakın stres falan yapma unutma herşeyim vakti vardır
Umutlanma derken tabiiki umudunu kaybetme ama kendini hamileyimdir diye telkinleme öyle dedikçe adetin düzensizleşir

Cok haklısınız inşallah basla bırsey yoktur diye dua ediyorum bugune kadar kadın dogum hıc gitmedim hayırlısı bakalım

İyi canım daha genciz yaa bende 25 yaşındayım deli gibi takmışım ama benim görümcem stres yaptırıyordu küsüz şuan onunla inan o kadar rahatım ki olmazsa vardır diyorum bi zamanı napalım kimler kimler hamile kalıyor korunurken kalan var drların çocuğun olmaz dediği kişilerin oluyor o yüzden Rabbim bilir vaktini saatini biz sadece varsa engel gidermeye çalışırız gerisi Allaha kalmış

İnsan hep duzenli adeti olunca gecikince bırde bilgisi olmayınca hemen hamileyim sanıyor hayırlı olsun hakkımızda

Yaa Doktor ne diyecek bakalım cok gozumu korkuttular cataka yatarsın falan dediler dogum yapyrum sankı
Çataldan korkma bi sorun yok oradan vajinaya bakıyorlar bi sorun yara siğil falan var mı diye baksrlar büyük ihtimalle o drdan dra değişiyor yani sakın korkma stres yapma

Stresten olmuyorsun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…